En dag ute på det blåå..

Igår kväll var vi o såg Hancok ( el hur den stavas) med Tommy  o malin, den var riktigt jävla bra rekomenderar den verkligen!
Tommy hade sin extra bil som han körde o vilken jävla bil ärligt så tror jag inte ens kungen åker sån där bil?:O oshit...
vilken bil... o vilka knappar o finesser haha..
Kom hem kl halv 1igår natt då kollade vi klart på en film som vi  började se på i förrgår morse ooså..
gick o la oss kl halv 2, mathias skulle bara ligga brevid mej en stund men när ja vaknar kl halv 4 o ska på toa såå har han inte stängt ballkong dörren el stängt av datorn el nått suck... men men aja :)
Gick upp kl halv 8 eftersom att jag hade mitt efter längtade återbesök i morse.........
Riktigt skönt har väntat på de här länge nu känns det som, vi pratade en del o hon frågade om medicinen oo så..Ska forsätta med den, sen e super förutom att ja e så jävla trött hela tin men men =/..

Vi tog äntligen tag i saken, hon hjälpte mej. NU ÄR DET GJORT, DET JAG VÄNTAT PÅ SÅÅ LÄNGE... NÅGONS OM KUNDE HJÄLPA MIG!!!! Älskar verkligen läkaren jag har.. Nu ska jag bara vänta på en tid så får vi se..



Efter det åkte jag hem o åt frukost ringde o pratade med mamma o pappa en stund i tel oo sen kom tommy förbi oo vi åker ner till hans mammas båt ooo klev i å åkte ut på sjön,, åkte in vid fånäs( här vi är just nu ) oo plockade upp Tommys halv lillesyrra Mimmi såå åkte vi ut på sjööön...
Vi stannade i mathias tommy o Mimmi badade samt nicke i sin flytväst haha alla från båten..Sen åkte vi in mot en klippa o dumpade lite saker samt mej oo sen åkte dom ring på vattnet efter båten en stund medans jag solade heheh..
Sen kom dom tillbaka ooo vi hoppade o badada från klipporna sååå jävla underbardag...
Mathias oo tommy har fått massa färg, helt underbar daaag..
Vi kom in tilll Bålsta vid halv 7 tror jag ooo sen åker ja o mathias hem oo sen senare kommer Tommy oo Mimmi förbi med korv så grillar vi korv oo snackar såå nu har dom precis åkt :)  Malin var inte med idag hon var med en kompis =)
Vi började prata om att vi skulle dra med dom till Göteborg i helgen för dom ska ju dit i morgon bitti.. Vi bestämde oss helt att vi skulle åka på freda kväll men nu när vi pratat så sa vi att vi skulle skita i de...
Så satt jätte länge ute o prata massa konstiga saker man gjort när man var ung oo gamla bråk o ja hahaha.... Stackarn mimmi som fick höra allt de där hon e ju bara 15...

Helt jävla underbar dag ialf, Nicke njöt till MAX verkligen o helt underbart i vattnet det var 24 grader i vattnet..
Nu ska vi snart sovaa ska upp o damsuga o städa imorgon oo sen ska vi nog hämta mikael med datorn & sen ska nog ja o Älsk åka till stinsen o kolla runt lite o gå o käka el nått :) Sen senare på kvällen åker vi nog förbi mamma o pappa har inte varit där på länge inte träffa pappa på ett par dar också.

Nuu måste ja sova usch ja...

SJUKT mysig dag ialf.



Näst sista natten här hemma..Vi vill INTE tillbaka till lägenheten FYY!!!!!!!!!!!!!! ussssch.Rädda mej


Leksand.

Nu är vi hemma efter en tripp uppåt i landet också.
Vi åket som sagt iväg till Leksands sommarland  i fredags kväll/ eftermiddag. vi kom iväg från Enköping vid 6 tiden så vi var framme i leksand vid campingen vid halv 10 ca...
Vi campade vid Siljanäs Camping där Carol ( tildas) familj hade slagit upp sin hus buss och brevid som låg Carols brorsa i tält oo sen precis före oss kom ett par bekanta till dom också med sin husvagn så vi var 4familjer så att säga som umgicks vi var 20 st..
riktigt mysigt var de,
I LÖrdags var vi på Leksands sommarland oo det var jätte härligt, nicke var kvar på campingen med killen som ägde campingen han var hundvakt till Nemo & Nicke hehe...
Vi var där hela dan o när vi kom tillbaka till campingen så grillade vii o hade mys.
Igår åkte borsan o de andra hem såå det var bara vi o carol o dom kvar så vi grillade oo spelade poker på kvällen det var treevligt =)
Förutom regnet som öste ner, tältet klarade sig fint, vi köpte ett 3manna tält i fredags på ÖB det var verkligen super tält shit vad smidigt det var verkligen!!

Nu har vi ialf kommit hem oo har packa upp o fixa lite o betala alla räkningar o duscha o de har..
Det har verkligen varit en super treevlig reeesa KANON camping dit vill vi åka fler gånger!

De blir en film o sova ikväll inte mer än så :)

Imorn ska vi på stranden ja mathias o Nicke oo sen på kvällen ska vi på Bio med tommy o malin  =)
Onsdag vet ja inte vi får se..
Torsag blir de STor städning o tvättning oo sen börja packa hem lite saker ooo sen på freda kommer totte o nene hem igen!
LÖrda o sönda jobbar jag sen jobbar ja hela veeeeeeeeeeeeeckan lååång oooo sen helg o sen är de tallin  *ler*


Ska göra chees cake nu för ja måste förbruka grädden samt ska en sväng till ica o handla slipper ja gö dei morn.





Baj!!

FÖRSTA LÖNEN I MORGON WOOOOW!!! *LER*

Nu är vi äntligen hemma.. åhhh hem (el hem o hem ) där vi lånar huset myspys...
mathias sitter o spelar o jag själv kollar runt på allt möjligt..


tysklands resan var klart godkänd det värsta var nog från malmö över till danmark oo sen bron till hamnen o färjan över ooo sen till border shop där man handlar..
Jäklar åh.
Vi åkte hem ifrån kl 9 i går morse ooo var hemma på hotellet kl halv 8..
Vi fyllde inte bilen, vi kunde handlat mkt mer vi själva handlade inte sååå mkt  men men..
Det var ialf kul o se hur de sett ut nu :)
vi handlade 3 flak öl 4 lådor vin ( 3liters) och 4 flaskor sprit tillsammans gick de på 1000 kr ;) Ingenting juh el jo man är fattig men aa haha =p.
Mormor o morfar handlade 8 öl tror jag oo 10 låder vin..
Mathias körde både i tyskland o danmark så han är riktigt stolt haha...

Det var en massa strul när vi kom dit   i tisdags, rummen var inte likadana men till slut vart de bra ialf,frukost bufe var ju sååå god oo sen åt vi på samma resturang samma kvällen en resturang kedja som heter Jensens den finns tydligen i sthlm också såå..
SUPER god mat ojoj aldrig ätit så god fläskfilé tror jag!

Nu är vi hemma ialf...

Vi  åker NOG till leksand i morgon eller på lördag o campar med Tilda med familj..  =)
Vi kommer o tälta i såfall eftersom de ändå ska bli fint väder så, nicke ska nog med :) El så ska vi fråga mamma men vi har ej bestämt ännu... Men han ska nog med. Vi får hoppa över sommarlandet(vatten landet) på lördagen bara isåfall..
Håller på att kolla efter tält på ÖB på nätet men tror ni inte just att dom bilderna oo priserna inte funkar att kolla på alla tält varianter men vi åkerföbi där på vägen dit isåfall i enköping i morgon el när vi åker..
Tydligen så var de fler som vi känner familjer som ska till leksand såå vi träffar nog fler.



Nu kommer vi till RUBRIKEN!!!!

Har väntat sååå länge på denna lön nu o WOOW!!!!!!
Viste inte om ja fått löne spec hemma men jag gick in på mitt konto o kolla o där står de ju LÖN - 25 alltså i morgon o WOW!!!! OMG hade inte räkna med så mkt men shit vad glad jag vart.....
Bara för ja jobbade MIDSOMMAR , En extra natt och en extra dag.. Fyfan.. Skööönt som bara den.!!!!!!
Kändes jävligt skönt att ha fått sin första LÖN!!!!



Ska ta en smörgås nuu oo sen ska jag nog se en film oo sen sova!!



Nu ska ja fixa lite me pengar o sen vänta på att Carol ska ringa upp..



Hitils...

Har detta hänt...


* Har varit på apoteket och handla in lite saker & sen varit hemma och hämta lite saker.Tror jag har åkt på svampinfektion :( suck.. Inte så konstigt eftersom jag trycker i mej 3-4 tabletter om dan..

* Packar klart nästan allt.

* Tvättat nu hänger allt på tork =) Och handukarna är klara..

* Duschat o raka mej skönt när det är gjort... Man känner sig verkligen så mkt fräshare..

* Suttit  i fotbad ooo filat dom samt jag fick fotmassage av älskling*tack* sen nu har jag måla tå nagla ooo sen har jag lacka o fila mina vanliga naglar. Sköööönt. Filat fötterna skulle jag gjort för länge länge sen samt väldigt ofta men de blir aldrig av men nu gjorde de samtidigt som vi kolla på film o IRene har fotbad såå de var mysigt..

* fört över pengarna klart också oo passen är framme.
Nu har vi boka hotell också 2nätter.. Ska bli sååå skönt ska ladda på mp3 med musik nu.*ler*

Jag har plåstra om nicke nu har tvättat honom med sådan här bakterie dödande vätska men han börja slicka o ha sig såå vi börja sätta på en bomulls tuss med sånt på oo den en slags binda runt så han inte kommer åt de oo seeen när han skulle gåå såå hoppa han på benet som om de gjorde ont?haha ny bryr han sig inte, han är där ibland oo pillar men ajabajja... då ba stirrar han..


Ska som sagt föra in mp3 snart o vi ska käka mat dör av hunger åååh...
Vi ska äta kött fäsk potatis Bea oo vitlöks bröd mums..Senare ikväll blir de en hassel film & mums..
Jag åkte aldrig i väg till mamma de blev aldrig såå..


Packnings lista...

2trosor samt 2 kallingar.
t-shirt oo en klänning.
tandborste,smink , borse oo medicin..Lukta gott.
Bok, yatzy haha.
Mp3 spelare, plånböcker o telefon. Pass.

sååå pass behövs inte så mkt :)






Nuuu måste jag gå ner i sära på 2 bröder som har syskon kärlek där nere suck...
Baj!

SEMESTER ! ! ! ! ! ! !

Idag är min första semester dag woooh...
Igår kväll när jag kom hem så bytte jag bara om o sen åkte vi till barkarby till mathias o mikeals mormor o morfar o käka midda.. Se bjöds på toast skagen till förett mums vilken röra, oo till varmrätt hade hon gjort fläskfile gryta typ jätte gott o till efterätt vart de glass o jordgubbar samt socker kacka med kaffe...
Vi kom hem till kl 11 ungefär satt vid datorn till kl 1 o sen gick ja o la mej...

Vaknade flera gånger i natt det var varmt o kalt om vart annat ?! suck oo sen drömde jag så fruktansvär vaknade o börja gråta oo drog mej in till matias så han fick hålla om mig?Varför drömmer jag så sjukt sjuka drömmar när det inte är sant? Varför.....

Nu har vi ätit frukost ( baguett mums ) ooo har hag plockat lite här hemma ooo städa o just nu ligger en tvätt med handukar i som snart är klara oo där efter blir de en ljus tvätt  =).

Ska nog åka över till mamma en sväng idag o sen kanske hälsa på Tilda vi får se har lite annat att pyssla med också, sen ska jag kolla på film senare idag har tagit hem nästan alla hassel filmer ( det är nästan som Beck fast B film ) haha men d funkar..


____________________________________

NU HAR VI BESTÄMT HUR DET BLIR..



Imorgon bitti åker vi ner mot malmö med mathias mormor o morfar oo bor på Hotell på onsdag morgon åker vi över till Tyskland o handlar ( sprit, öl o vin ) oo sen tillbaka till malmö på kvällen o sen sover över på hotellet till torsdagen o den dagen åker vi hem..
Kommer bli jätte mysigt. 3 dagars tripp, nicke ska vara hemma med Mikeal.
Skönt o bo på hotell & frukostbufee mums jag älskar de!

Behöver bara betala hotellet ingen bensin el nått såå de blir en liten semester ialf..

__________________________________________


Imorse när jag lekte med Nicke så ser jag att han har slicka bort hår på sin arm oo har en  kal fläck där?
Känner efter o de är lite svullet, han har antagligen blivit biten?
Han slickar där hela tiden så måste åka o köpa asol sprit o tvätta honom så det inte blir infekterat o han blir sjuk? har vi verkligen inte råd med nu...
 Annars åker tratten på om han inte kan låta bli o slicka..Ska nog ta med den hit ialf.. Då kommer han inte åt, han verkligen hatar sen men men...

Just nu ligger han på rygg i fotöljen bakom mej o snarkar..pluttisen..

_________________________________________

Vi kommer som sagt hem på torsda ooo både freda o lörda ska jag sOOOLAAA ska tydligen bli underbart väder hoppas verkligen de.. *ler* sen på kvällen på lördag blir de nog utgång mathias ska baara reka med sina kompisar ii bestämma o så, vi börjar hemma hos robert som vanligt oo grilla lite o sen blir det nog stan ;).
__




Jag ääär så glad för min brors o han fru ska ha barn.
Dom blir 5 i Dec ( dom har 2 hundar också)
Det var väntat samtidigt som jag trodde att ni skulle vänta lite till eftersom att ni inte riktigt är klara med huset, men men är ni glada så är jag..
BARNVAKTEN är räddad *wiiiie' hahahaha....
Hoppas att vi kanske kan ta någon dag o åka o hälsa på er på vår semester om ni är hemma då..vi får se!

_________________________________


Näää nu måste jag sätta fart om jag ska hinna allt som jag ska göra idag.

* ta ur handduks tvätten o slänga in en ljus tvätt.
* Åka väg till mamma en stund. ( kanske hälsa på tilda )
*Åka hem o hämta en väska samt mp3+sladd till datorn.
*Svänga förbi centrum o köpa tidning oo köpa asolsprit till nicke.
*Föra över pengar till kortet till i morgon..

- SENARE IKVÄLL.-
* Sätta mej i ett fotbad o fila fötterna oooo smörja in dom. ( de behövs verkligen )
*Packa klart in för i morgon.
'Se en Hassel film..

Så ser det ut just nu....


one day left.

Sen börjar semestern på  12dagar *ler men den kommer gå alldelles för fort...
Jobba 9-18 o sen hem o  lämna bilen sen åker jag mathias o hans lillebror samt nicke till deras mormor o morfar o käkar middag..

Jag hade nicke med mej en stund på jobbet idag, och hon verkligen älskar nicke han gosar med henne i sängen samt hon bjuder på knäcke bröd..
Idag har vi spela 500 ( kortspel) i flera timmar haha hon ger sig inte.. Tur att det är kul..


Just nu sitter jag hemma med bärbara datorn på knäna oo halvligger i fotöljen, jag och mikael kollar  på någon film på 4an...
Har precis kollat på en film som heter Prinsess And Me den var okej inte mer än så..
Håller på att få tag i mathias. men han svarar juh inte ? verkligen hatar folk som inte svara i tel el inte orkar bry sig?åhh...
han är i Kista med Totte och kollar på bio. ( jiddra inte med Zohan ). Men vill fåtag i han för han måste köpa diskmedel det är slut =(.

Vi har ånger över hur vi ska göra på vår semester, vi har inga guldpengar eftersom vi ska till grekland i oktober men vi vill göra något då var vi inne på Göteborg 3dagar el sååå o bo på hotell o åka tåg dit el nått men kollade biljetter nu oo fan vad dyrt det var :O omg.. Nästan fan billigare att ta bilen el ialf jämt upp suck..
Så det blir de nog inte heller....
Sen kanske vi åker med Carol o fredrik ( tildas fam ) till leksands sommarland nästa helg men vi vet inte.. Måste prata mer när mathias kommer hem.
Ska kolla med han om han vill åka till vadstena oo bo där i några dagar då kanke nicke kan följa med ialf om man får ta med sig hundar? hoppar verkligen det. Annars får vi se =/....Vill verkligen göra något inge märkvärdigt bara BORT!!

inte långt kvar till jag ska till tallin nu också drygt 4veckor... Ska verkligen bli super myyysigt..


Skrev förut att bilderna från i onsdag skulle kommma upp men orkar en lägga upp dom dom finns på bilddagboken ;)

Neej nu ropar TOAN.

HAHHAHAHAHA

puhhh

Jobbade 8-18 idag...
Imorn får jag en timmes sovmorgon ialf haha... *ler*
direkt när jag kom hem så åkte vi och  hämta vår bil hos mamma o pappa, pappa har laga den =).

När vi kom hem satte vi oss  o kolla på film Young People Have Sex.
Skit film hmm?!

Nu ska jag ut me nicke på altanten o ta lite luft o sen ska jag be Mathias bädda ner mej ;)



2dagar kvar o sen blir de semester...

Kanske blir de leksand sommarland nästa lördag ;)




Nuuu ska jag sova i morn när jag slutat ska jag och nicke hem till Fiaa o umgås (sofie) oo gö nått mathias ska på bio med en kompis.

Nää  byerbye..

vilket ös - medvetslös!


Oj vilken fest det var igår..

Började med att jag solade nästan hela dan var tvungen att färga på min lilla färg ;) sen kom fia oo bengan över såå solade vi oo sen började vi göra oss ordning o drack vin till de o sen gick vi mot robert  i centrum.
Där var alex o robert samt robert syrra kom förbi en stund..

Sen åt vi mat vi grilla riktigt jäkla gott verkligen älskar fläskfilé.. mums joe...
Seeen spelade vi kubb oo gissa vem som kissa på kungen om inte NICKE? haha... han tyckte de var riktigt skit spel haha...
Sen börja vi dricka lite vin ooo lite groggar o det var mer o mer o sen kom Carro förbi en kompis till Robert oj det var eb riktigt fylla.. haha
alex däcka efter att ha tagit i riktigt mkt i leken" jag har aldrig" haha han däcka på gräsmattan o spydde antal gånger  i robert rabatt haha.... Oo vi gick o täckte över med vatten o diskmedel hahaaaaa ooo de roligast var nog nääär han tog i för att spy såå han SKEEET HAHAH omg vad vi gaarva haha shit asså..

Seen efter 12 någon gång så kom mikael o alexander förbi från tåget dom hade varit på Iron Miden  koncerten oo då fick dom öl o groggar..
riktigt lyckad kväll hahah ojoj de måste göras om.
så jävla skönt jag höll mej till mitt vin o därför e jag inte BAKFULL idag haha nice...

Det kommer massa bilder i ett senare inläg nu ska  vi äta maten som jag lagat som är klar, de blir pommes ooo panbiffar  oo sallas o vitlöks sås =)



Ikväll blir de mysfilm med glass... med älskling..

De blir jobba freda lörda sönda =(
bajs.



-

Pause..


Har för mkt att skriva om orkar inte..



Pause...


ledig 2dagar från och med ikväll...

3½dag kvar SEN SEMESTER..









- Robin har länkat nu =)

<3







Jag ska bli faster, till världens bästa bror och fru... Jag älskar er.


Lill*n är beräknad till den 17onde Dec(samma dag som min mammas födelsedag).

Fick mej att tänka på framtiden.

Sitter och lyssnar på Celine Dion . That´s the way it is...
Hennes låtar e grymt jäkla bra jag vet inte varför men det får mej verkligen att tänka på livet ooo framtiden vet om det är för att alla låtar är såå sorgliga el är det är sådan power iii låtarna så man tänker på allt runt omrking en..

Den här låten fick mej ialf att tänka på dig, vet inte hur jag ska beskriva dig jag har gjort de tusen tals gånger förr men finner aldrig de rätta orden men någon dag kommer du få höra dom jag lovar el så har du hört dom i onykter tillstånd "många gånger! hmm....
Snart ska du lämna mej o dina andra vänner samt din familj för din kariär och jag vet hur mkt du drömt om det här oo hur länge du pratat om de o nu är det äntligen allvar du flyttar du lämnar oss andra här... Det gör du rätt i men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka tanken att du ska va där ensam, jag klarar inte av när de närmaste är "ensamma" usch hatar ensamhet..
3år är inte och leka med, de flesta skämtar om att följa med dig, tyvär kan jag inte de hur mkt jag än önska att jag kunde?jag har för mkt att lämna plus att jag är för jäkla feg som inte kan lämna min mamma pappa o tilda o alla andra runt omkring mej..

Det är inte långt kvar nu, jag har skjutit på det länge nu fast jag vet att dagarna bara går usch..
Ibörjan ville jag verkligen inte att du skulle komma in verkligen inte.. Men det är ju för din skull och det är dig jag stöttar är det här du vill såå är jag glad för din skull!!

Det jobbigaste som finns är när folk lämnar mej, ex när vi skulle lämna mathias föräldrar på arlanda så börja jag böölaaa fast vi ses om 3 veckor igen, jag klarar inte av att lämna människor det känns som att dom ska ryckas från mej för alltid.
Detta har nog med mej sjuka "psyke" att göra o jag kan inte rå för det.....


Vet inte om jag klarar av det men jag får lov att göra det bästa utav saken,
kommer bli jobbigt.. Får se det posetiva i att jag får komma på semester hem till dig  sen över helgerna så vi kan leva rövare för folk vi inte känner! Det blir nog bra..


Men men.......
Ville bara att du skulle veta detta och att jag kommer  verkligen o saaaakna dig grymt jävla mkt....
Tack för att du finns oo hoppa verkligen vi håller kontakten oo att du inte glömmer oss här hemma i bushen ;)

Massa pussa o kramar LYCKA TILL !!!!!! <3 S

hittat henne!!!

JAG HAR HITTAT NICKES FLICKA VAR AV EN REN SLUMP INNE PÅ BLOCKET OO JAG VILL VERKLIGEN HA HENNE ÅH.....

 =(

NICKE SKULLE ÄLSKA HENNE...
KOLLA IN SKÖNHETEN..

SER NI LIKHETEN?SJUUKT LIKA...

NU VET VI VAD NICKE ÄR FÖR TERRIER HAN ÄR FOXI-TERRIER... =)











FYFAN VILL VERKLIGEN HA HENNE..-- ÅH

3veckor o frammåt

jobbade i morse fram till kl halv 3....

KOM hem la mej i sängen oo kolla på min älskade serie med datorn på magen, oo sen började vi laga maten allihoppa o grilla o såå fläskfile oo pommes meed bea med COLA det var verkligen sååå gott!!
Sen satt vi o pratade länge mathias lillebror har lan här hemma ( för er som ej vet vad det är) är att man har massa datorer oo sitter o ugglar dagarna/nätterna långa..
Så alex ( deras kusin) är här samt kim dawe ooo sen mikael o jag och mathias..

Nu har vi kommit hem från statiol oo hyrt film. =) så nu ska jag o älskling ha mys kväll börjar bli trött men ska dra i men en cola kan ju inte somna än e  FAN ledig i morn haha el börjar jobba natt i morn kväll..
Vi ska hem till RObert en stund i morn med.. :)



Neeej nu ska vi se film..

Kommer nog inte bli såååå mkt bloggande i helgen..

BYE


flytt för 3 veckor..

todelu...

Satt uppe i går o tog hem en massa bra filmer o serier håller på att ladda upp..

Vi åkte aldrig iväg till netonnet o köpte en extern hårddisk.. Kanske gör det på lördag har inte bestämt mej ännu om jag ska köpa en el inte..
Vi åkte hem till mathias föräldrar o slängde in tvätt och sen vidare mot willys oo handla på oss ordentligt hem till hans föräldrar för oss 3 mej mathias o lillebror Mikael...

Efter willys åkte vi och hälsade på pappa o kolla in deras nya sovrum samt nicke ville ju visa mormor o morfar sin nya frilla o dom tyckte han var såååå fin..
O deras sovrum inte o tala om OMG!!!!! shit vad snyggt vart riktigt jävla avis shiiit.. Nu är jag riktigt sugen på att göra om vårat sovrum också =/ Kanske göra de efter kreta*ler*
Sen åkte vi hem till Fånes ige( hans föräldrar)  o dumpa maten i frysen oo såå oo sen fixade ja tvätten o slängde in en ny...
Sen åkte vi hem o satte oss vid köksbordet med bärbara datorn oo kolla på en jätte gammal serie som heter en 4a för 3.. SKit braa o samtidigt så spelade vi 500.. =)
Sen gick älskling i säng oo ja satt kvar vid datorn en stund..



Imorse som jag lääänge.. jäkla medicin... men men uppe nu ialf..
har ätit frukost ooo packat klart åker hem med alla saker plus mat o de till fånes innan jag börjar jobba oo sen dumpar jag Nicke där oo sen kommer mathias dit efter jobbet o jag åker dit efter jag slutat kl 9..



DÄR kommer vi befinna oss i 3veckor frammåt...
HAr lyckats få ut lite mer semester ny bytt lite o så .. såå från och med den 21a juli till o med 1augusti har jag semester.. 12 daagar*ler*



Nuuu ska ja fixa lite sen sen ere dags o åka...
BYE

Hemma

Nu har jag kommit hem kvällen har gått ganska fort ändå :)

Nu ska jag sätta mej kolla på en serie som ja kolla på innan jag åkte..

Imorn e jag ledig då ska jag fixa mathias present *ler* som han ska få av mej o Nicke..

Sen när mathias kommer hem ska vi till Netonet o kolla på en extern hårdisk till mej, sen förbi mamma o pappa o hälsa på..=)


Bye

före & efter bilder-

SÅ här såg jag ut innan...







EFTER!!








MAN SER VERKLIGEN SKILLNAD..

DET SYNS PÅ HAN ATT HAN ÄR NÖJD!!

JAG STÅR FÖR ANSIKTS KLIPPNINGEN :)

JAG ÄR IALF TOTAL LYCKLIG GUD SÅ SKÖNT ÄNTLIGEN..


frisören & bank ärende

Nu sitter mattes plutt uppe hos frisören ooo njuter.. ÄNTLIGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Han kommer bli så fin hoppas hon kan plocka så mkt som hon gjorde sist, sen måste jag klippa till han i ansiktet  =) Får se om jag hinner det idag eller i morgon..

Efter jag lämnat av honom såå åkte jag ner till banken och satte in våra sparpengar till Resa.. (kreta).
Ojag har aldrig varit med om att dom frågat vart pengarna kommer i från?jag fråga vadårå?
jo det är en ny lag inom EU´, okej ajaa de är våra sparpengar som ska in på mitt konto för jag ska betala en resa.
Okej bra...
Skumt.. ? vad spelar de för roll kunde lika gärna ha ljugit??! =/
Nu är dom inne ialf så ska snart fixa lite med pengarna o så oo överförningarna osåå..

Idag börjar jag kl 3.... sköönt...
Imorn ledig.
torsdag Kväll 14.30-20.30 =)
Fredag ledig.
Lördag natt
söndag ledig
..


Blir nog ingen utgång har inga pengar vi ska nog grilla o så bo in hos, hos mathias föräldrar...




Nu ska jag se en film.. Bye..


före & Efter bilder kommer på Nicke i eftermiddag =)

BILDER FRÅN FREDAGS.

www.chaplinsbar.se & sen vidare till Vimmel sen den översta är vi med på..
sparade bilderna på de som vi var med är med på :)
Dom kommer här..

Nu funtar vi på att gå ut på fredag igen haha =D



Robert, John & Emma.




OMG - Mathias & Kenny.



Alexander och en brud.



Malin, Bengan & Malins pojkvän.



FÖR mkt alkohol =/ - Jag & Bengan.



Johns flickvän FIA & Kareoki tjejen.



Jag & min föredetta BÄSTA vän Lillen ( emelie).



Fia & Emma.





sådärja ;)



Nån som vill me ?kOm igen fia kan ni ? =D

3timmars sömn

fyfan vilken natt, vi gick och la oss runt halv 11 och sista gången jag kollade på klockan tror jag att den var kvart i 1 el nått... O jag vändre o vred på mej hela tiden......
Sen ringde klockan kvart över 3.. Bara att gå upp oo sen åkte vi iväg o hämta dom o sen mot arlanda...

På vägen hem sen sååå svängde vi så klart svängde vi av vid fel mot UPPSALA när vi skulle mot sigtuna men men så det vart samma väg som på vägen hem ifrån yxland...
Sen dumpade mathias mej o nicke ooo vi gick o la oss en stund till, till kl halv 8... Ush.

Sen åkte jag och jobba o de va drygt usch sen åkte jag hem vid 12 o hämta nicke för hon ja jobba hos ville så gärna träffa honom o han vart så glad så glad..

Nu sitter vi här o häckar... Vi har ätit snitzel med potatis o sås :) mums.

Imorn ska nicke äntligen till frissan... kl 10.. o jag ska in på banken med o sätta in pengar!

Sen jobbar jag kväll oo sen är jag ledig till lördag natt... =) nicee... men har massa att göra ändå ska ut till tilda oo sen tänkte jag baka o lite så :)


På fredag flyttar vi hem till Mathias föräldrar i 2½ vecka kommer bli så mys med tomt oo grilla o ja lite annorlunda bara ooo sen tvätta normalt =D...



Vi gör allt för att hålla oss vakna vi ska spela 500 nuu ooo sen soova gud såå skönt jag verkligen älskar o sova..



Nu har jag inte tid mer er längre bye.


FIA - det var grymt j*vla kul.. Lite mkt alkohol vart de men men ingen fara  =) de måste göras verkligen oo SNAAART okej?Vi får inte sluta kontakt nu bara för john slutar =(..
Synd att du inte har msn =(
VI FÅR TRÄFFAS SNART IGEN hälsa john med.. pussokram..


ARLANDA!

Vi kom nyss hem ifrån mathias föräldrar där vi käkade det var riktigt gott och som vanligt hade vi massor och prata om..

Dom försökte ringa taxi för att beställa en till i morn bitti då dom ska till arlanda men de var fullt?Hallå vadå fullt. Det är taxi man ringer till de borde finnas folk som har joure hmm skumt såå dom kunde ta sig i arslet fyfan..

Så vi bestämade att vi skulle köra in dom till Arlanda så kl halv 4 ska vi upp i morgon bitti ooo skjussa ut dom sen börjar mathias jobbet kl 6 o jag kl 8... ska vinka av dom.. =(

fick verkligen känsla efter SPANIEN idag, vill VERKLIGEN åka =( hmm. oo gick in o kolla flyg resor men de låg på 6-7 tusen för oss båda fram o tillbaka så nee =( blir inge..
Vill åka till grekland NU...


Nu ska vi snart kolla på film o sen blir de till o sova tidigt om vi ska upp i morgon bitti..
kommer sakna dom =( <3 ..
3½ vecka..dom kommer hem den 1a augusti..

Vi flyttar hem till dom i slutet av veckan.. =) sköönt de kommer bli med uteplats och GRILLA o sola oo mys..


Natti på er..

helgens bravader..

har inte skrivit på ett tag för det har varit såååå mkt...

I fredags jobbade jag på morgonen mellan 07.30 till halv 3 jag försov mej så dum som jag var.. Vaknande halv 8 då jag började men men tur det var fredag..
När jag slutade åkte jag hem till M´s föräldrar för där var m o byggde ihop datan till sin lillebror  ojag passade på att sola 2timmar *skönt*

Sen åkte vi hem och åt middag och gjorde oss i ordning o sen gick vi hem till M´s kompis Robert som bor en gård bort mot Centrum..
där började fördricka lite o jag fick en flaska vin av robert som jag tömde själv :O hmm..
Sen tog vi 10 över 9 tåget oo när vi kom til spånga tror jag?! så mötte jag malin på tåget av ren slump oo vi ville att hon skulle med ut oo hon skulle jobba på lördagen ( precis som jag) men hon åkte med ialf o sen ringde hon bengan lillen och sofie som hon varit i Kista med så dom kom också med in*ler*
I stan mötte vi upp john och hans tjej Fia med hennes 2 emmor hehe =)

Sen gick vi mot Chaplin( om de stavas så ) de ligger på hötorget ialf.
Oo där gick de livat till det var verkligen en RIKTIGT jävla lyckad kväll fyfan med LITE mkt alkohol kanske usch =/...
Vi vart ett helt gäng det vart, Jag mathias Robert Kenny Alexander,Malin Bengan och sofie o lillen oo John o Fia och Emma x2...... RIKTIGT jävla kul var det, var en bra klubb med bra musik o dansgolv trevlig personal i baren o allt....
vi tog taxi hem kl halv 3 vi 4 som skulle till BÅlsta... vi kom i säng halv 4 oo kl 8 gick jag upp och duscha ooo sen åkte iväg till jobbet och det är nog det värsta jag gjort i hela mitt liv...

Jag vart fort såå full oo mådde så dåligt o satte mej i bilen....  Jag hatar rallfullerister oo nu kände jag mej som en själv fyfan de kommer jag aldrig mer göra ALDRIG!!! Det var den värsta jobb dagen i hela mitt liv tror jag fyfan....

Igår när jag kom hem såå packade i ihop och åkte upp till Tommy och Malin som hade fest å vi grilla först :)
Det var riktigt mysigt det med det var Jag mathias Malin Tommy Micke & Sofie o Kim som käkade o sen kom Morren, Micke oo Johan & Petra  =)Sen 2 hundarna Nicke och Kira..
Jag drack inte en droppe fyfan.. Höll mej till cola ooo singstar hehe, sen spela vi kubb o lite annat det var mkt trrevlig kväll =)skööönt o inte dricka..

Idag har jag SÅÅÅn träningsverk från jag dansade så i fredas puhh shit haha...


SÅ EN VERKLIGEN LYCKAD HELG FÖRUTOM BAKSMÄLLAN DÅ FYFAN..

Fia & John ( vet att du läser fia ) detta måste vi göra om..*lova*


Nu ska vi snart iväg till Mathias föräldrar ooo käka pizza o säga hejdå för dom åker till Spanien i morgon bitti =( i 3½ vecka....




Var inne o kolla på
www.chaplinsbar.se  oo kolla om vimmel bilderna hade kommit upp men inte än de kommer väl haaha..
nej nu måste ja skynda..



puss på er oo TUSEN tack för en trevlig helg


Bye

MOT KROGEN..

JUST NUSITTER  VI HOS MATHIAS KOMPIS HÖR NERE I CENTRUM SKA SNART IN IN TILL STAN IO DÄR SKA VI MÖTA JOHN O FIA OO SEN SKA VI TILL 360 ALFDRIG VARIT DÄR SÅ VI FÅR SE HUR DE VBLIR..
FICK EN FLASKA VIN AV MATHIAS KOMPIS DEN SMAKADE SÅ DÄR MEN DEN GICK NER =)

IMORN JOBBAR JAG 9-18 SEN SKA VI HEM TILL TOMMY O GRILLA O DRICKA VIN :)MYSPYS...


IDAG VA JAG IGENTLIGEN LEDIG MEN JAG JOBBADE ÄNDÅ JOBBADE HALV 8 TILL HALV 3 OO KJAG FÖRSIOV MEJ, MEN MEN SÅNT HÄNDER..

SORRY CAPS OOO FELSTAVNING INTE SÅÅ NYKTER MEN MEN...




JAG ÄR LYCKLIG JAG BEHÖVER INTE MER FALSKA MÄNNISKOR RUNT OM KRING MEJ.. =)



JAG ÄLSKAR MIN FAMILJ MER ÄN NÅGOT ANNAT.

Godnatt

Nu ska jag hoppa isäng..

Har precis kollat klart på en film som heter Den hon älskar, riktigt känslig gillade den..




Har varit en jobbig kväll mer än så behöver ja inte säga de känns oo de är tungt
=(


Vill baara tillägna att jag älskar mina föräldrar mer än något annat på DENNA jord.

Ledig - vi ska till moffar *ler*

Vaknade kl halv 10 då mathias ringde..
läkaren har fort inte ringt, hoppas bara han inte ringer när jag är ute o häggeby för det är så pissig motagning!!!! =/ hmm..

tvättade som sagt igår oo det är så skönt när tvättkorgen är tom ska tvätta handukar ikväll eller hos svärfar o mor imorn när jag ska sola..

Idag har jag på mej min nya klänning den blåa med vita leggings, wwweeee känner mej rätt söt hehe orkar inte sminka mej haha inte när man är ledig..


Innan jag åker ut till häggeby idag såå ska jag förbi apoteket och köpa avslappnings band & hämta ut min medicin samt  ska förbi arken och hämta ut  kyldunan till Nicke som han fått av farmor..


Dom sa att de skulle bli fint idag?hallå...
aja bara de blir fint i morn då jag ska sola sen ska vi äta midda hos mathias föräldrar o spela kubb o såå mums älskar o va där..ska bli skönt nästa vecka nä vi bor där....


Har satt lösen på bloggen för en anledning hade ialf inte så sky höga statistik såå varför ska folk läsa min blogg som jag inte vill?de jag verkligen vill frågar efter lösen o dom får de...

Idag ska jag äntligen få träffa pappa de är nog VECKOR sen..VERKLIGEN längtar efter honom..Min pappa <3 jag har alltid missat honom då han åkt iväg till örebro o jag kommer ut på kvällen eller så är han borta hos farmor o farfar men idag lovade han att vi skulle leka när han kom hem så vill ju nicke träffa MOFFAR!!!!Gud vad jag älskar mina föräldrar, önska man bodde närmre..=(
Vi har fått ett erbjudande men vi har inte bestämt oss ännu el rättare sagt vi har inte ens pratat om de ihop hahaha....




ETT AVBROTT...

Marit ringde mein gruppledare o fråga om jag kunde jobba natt den 12e nästa helg alltså det är egentligen min lediga helg men men.. Vad gör man inte för ställa upp??NATT går så jäkla fort så..TACK så mkt..


Nu ska jag nog se en film puss påer..

helt slut

precis lackat o filat naglarna..

det här har verkligen varit en hel daaag.. puuh...

jobbat mellan 8 .-18 varit ute o gått med min gruppledare o hennes brukare ( han är min också jag jobbar kvällar hos honom) O jag tog med mej min brukare så gick vi på promenad o snacka massa skit .. Jätte trevligt... =)
Sen har det varit full rulle VERKLIGEN skönt o komma hem och duscha.... åhh..

Sen sprang m ner till tvättstugan o kolla om de va ledigt o det var det så vi sprang ner fast vi har tvätt tid i morgon, SKÖÖNT nu är det gjort.. Gud så skönt det behövdes nu blir de till o tvätta handukar i morn el på torsdag hos mathias föräldrar så man kan hänga ut...
Sen lagade jag mat riktigt gott vart de..

Nu har jag vikt ihop tvätten lagt in den ooo städat o håller på att vädra här hemma till vi ska sova,  men de känns ingen skillnad de blir inge korsdrag =/ suck..
vi har blivit kattvakt nästa vecka till ellinor som ska till turkiet på lördag med sin bror..


nu har nicke äntligen fått en  klipp tid han ska till frissan på tisdag så skööönt..

Idag fick jag ja från ledigheten till GREKLAND *ler*
saamt vi pratade massor om tallin som kommer bli jätte mysigt de blir en liten upplevelse säkert skit mysigt önskar bara M kunde vara med..



Nej nu ska ja stänga i morn ska ja iväg till tilda oo sen ska jag äntligen träffa PAPPA!!!!!!!! *ler* var länge sen nu.


RSS 2.0