:D

Äntligen hemma....
JUL FESTEN VÄNTAR :D

2år & vilken dag?

Jag satt här igår och började skriva men mathias kom hem såå då tog ja bort allt o skulle forsätta sen men orkade inte..
JAg om hem runt kl 3 igår, efter att vi haft 5 barn på hela dagen =/ triiist som f*n. Åker ner till centrum och köper de som behövs till maten vi år BAND SPAGETTI & OSTsås med KASSLER :) Gott vart det. Sen köpte ja ett linne som ja ska ha på mig under tröjan på jul festen idag :)

När ja kommit hem fick ja sådan huvudvärk bara irreterad*typiskt* såå nä jag lagat maten såå satte ja igång med att baka kärleks mums till mathias jobb(dom har freedags fika). Efter det så slängde ja in mig i duschen oo rakade mig o fixade fötterna- noppade ögonbrynen,.sååå skönt så ja slipper stressa med det idag!!

KL 8 började LYXFÄLLAN - Älskar - Kollade på det med lite fika som jag gjort. MAthias deckade i soffan han var helt slut stackarn..Såå dagen vart inte så mkt speciell men men annars brukar ja bli irreterad över det men jag vet ju att vi tar igen det på lörda istället!

I eftermiddag åker Nicke till mormor, han kommer älska det. Å ikväll ska vi på julfest kl 17.30 hämtar Taxin oss:), i morgon blir det en lugn dag med kista o de på kvällen.


De som gjorde var att jag blir så ireterad igår var också att när ja kommer hem så säger mathias att grannen sagt( som nicke är hos på dagarna) hon sa att de går inte att få tag i ny sladd till hennes symaskin som nicke BITIT av...
Ohh ja tänkte OK? Meen vadå ska ja gå o köpa e ny symaskin för flera TUSEN för de el?? sen pratade ja med mamma och hon sa att de finns vist att få tag i, aha tänkte ja men de går ialf inte så vi fårse......

Förut bet nicke sönder deras hund koppel ( de går ganska snabbt så ok) Sen kommer dom o säger att han bitit sönder deras korg till hunden ok tänkte jag??? Sen nu kommer dom nicke har bitit av sladden till symaskinen. Då tänkte jag OKEJ MEN VAF FAAAAAN GÖR DOM UNDER TIDEN EFTERSOM DOM VET ATT NICKE BITER???. De är ju inte första gången...
PLUS Att vi betatalar den del för att han är där, Ungefär som om dom tänker BIIIIT nike såå får vi NY!??hmm suck..
såå vi måste tänka om han får vara skjälv på dagarna efter jul kanske vi får lösa det..HEllre att han biter sönder våra grejjer än andras..sUCK !!


Igår betalade ja bilskola SÅ NU KAN DOM DRA *pip* . .... Så jävla skönt... HAr aldrig med dom o göra mer, o nu fattas en del på mathias bara men de kopmmer nästa månad sen kan ja själv börja spara!


På sönda fyller min bror år som sagt, vet ej vad vi ska köpa ingen aning..=/ INge stort sa mamma vi får se.KAnske hittar något i kista på lördag.


KL är 7 nu, ja börjar kl 8.00 och idag ska jag gå.DEt är SVART ute, de brukar skina upp ganska bra när ja går ut o tar bilen ivanliga fall denna tid.. Men de är ofta såå de ser mörkare ut när de är bara för de är tänt inne.

Idag slutar jag kl 15.00 sen hämtar mathias mej oo sen SKYNDA Iväg hem ooo duscha av mig allt o börja om från början, SMINKA MIG - Fixa HÅRET - Naglarna.. osv : tänkte första sminka mig till dagis men sen tänkte ja snyggt de kommer vara tills ikväll?nääää...


Tycker de är så kul för närja inte jobbar sååå vaknade ja jämt när mathias går upp o när han går o så.. men så fort ja har jobbat såååå sover ja rakt igenom vaknar bara när han går och ska säga hejdå o puss... De är ganska skönt...
ställde kl på 6 morse o ja stängde av den oo sen vaknade ja kl 06.30 o ba SHIT?? ahaa de va ganska lungt ändå..

På sönda är de första advent.. mysigt.



JAg längtar så efter Tilda, snart ses vi hoppas jag. Älskar dig <3...


SLänger en tanke åt Bubbel med som är kastrerad nu.Skönt för dig, det kommer bli jätte bra sedan..Vet att du har ont men det har nog alla efter en sådan här grejj, om SNART 3 veckor ses viiii äntligen.. kommer bli så mys hoppas jag.


Funderat lite på min 20års da.ja vet inte längre mathias orkar inte bry sig han heller så ?? har liksom ingen lust.... skule helst vilja bli överraskad =/ men men kanske bar blir med närmaste o inge mer sen.. :(



Nä måstte packa Nickes väska till idag när han ska åka såå HUSSE inte glömmer det.


MAthias 1år sitter jag här som förlovad nu oo det är 2 år sedan vi vart tilsammans..
JAg älskar dig så förbannat mkt..Varje stund med dig gör mig bara lyckligare.. Du är BÄST. Musssmuss


Skriver nog ikväll innan jag åker ELLER imorn fömiddag

Pussssssssssss

Onsdag 28onde Nov

Heeeeeeeej Hopp!
Idag börjar jag kl 13-16.00, efter det ska jag till centrum o kolla efter en julklapp till mathias samt ett linne som ja kan ha under tröjan på jul festen på fredag!

Senare ikväll ska vi julpynta in för 1a advent, vi hinner inte det senare. Sen idag ska jag laga Spagetti o kassler o sås:)

Imorgon är en STOR dag, då är det r sedan ja frågade mathias i sängen hemma hos honom hur allt var?
Jaa vi är väl tillsamans var hans svar! KUNDE inte bli lyckligare . . Nu sitter vi är 2 år senare & vi har gått igenom SÅÅ mkt =/ . .Flyttat hem ifrån och sen kom lilla nicke in i bilden, ångrar aldrig att vi hämtade honom(Tack vare pappa).
Längtar tills ja får fast jobb såå vi kan leta efter hus, blir mkt billigare i längden för oss båda PLUS skönare för nicke usch kan tänka mig själv att bo i lägenhet usch får ångest. Seeen Ska de planeras in för bebisar *wie* ..

Men de är framtiden de.....
Först ska de bli Nytt år.. Helgen efter nyår är det tänk än så länge att jag ska ha min 20års fest, vi ska nog få låna mathias mamma o pappa hus*skönt* :) men vi får se...
Vill ialf ha min motagning el vad man ska säga ute hos mamma och pappa om jag får,(för litet i lägenheten)om släkten ska komma också... Hoppas det iallafall.

Nu har jag tvättat hela morgon, skönt o ha det gjort.... Nu jobbar jag 2 hela dagar sen helg, ska bli jätte kul på julfesten. hihi IDAG kommer mathias mormor o morfar hem också, skönt o veta att dom är så nära ooo inte i spanien hehe.. men sen åker dom igen vid nyår ungefär!
Sen på lördagen när vi vaknat till och såå så gör vi nog nått först sen drar vi iväg till kista o går på bio....Myyysit..
PÅ sönda ska vi ut o hämta nicke hos mina föräldrar dom ska ha nicke i helgen, såå ska vi fira min bror också tror jag han fyller 27år :) HAr inte köpt något ännu får se.

Nästa vecka ska ja iväg o köpa julklapp til MAthias hoppas jag antingen med Carol eller en gammal kompis o hennes son vi får se. Det är något varje helg nu först julfest & 2års firande sen nästa helg ska vi skjusa mamma opappa till fest om de blir av (mathias kanske jobbar)
Helgen efter det sååå*hemlis*säger ja inte hon kanske läser.. Seeen är det sista jobb veckan.

Det är nog ganska bestämt nu vi åker iväg till min bror på söndagen den 23e och åker hem på onsdaen den 26.e Vi sam åker med mina föräldrar.Kommer bli super myyysigt.. Stort hus vi är 11 st då.. 4hundar.. KUL *läängtar*
seen längtar ja såå efter min bror o hans fru, vi träffas ju inte så ofta bara msn-ar. Kommer bli Mys!

Vet inte riktigt vad jag önskar mig när ja fyller år heller, men jag har funderar på en BAK maskin den ligger på ungefär 2000 kr. Men får se, annars ett armband i guld som ja alltid vill ska sitta på o inte av och på hela tiden.

MusssMusss

LÖN O ÖVERFÖRING

Nu sitter jag här igen, börjar om 1½ timme till kl halv 5 idag.

Vaknade ganska hyfsat ida, ät frukost oo gic ut med nicke gjorde mig i ordning också.
Har precis gjort i ordning pengarna*SKÖNT* äntligen.
Betalat tillbaka pappa OCH klar med bilskolan denna måna SKÖNT! Saaamt börjat betala av mathias, oo sen lit pengar till mammas födelseda hon fyller 50 snart ....

Sååå de finns en LITEN summa kvar till julklappar får se vad det blir, samt lite pengar till vår 2års dag på lördag.

Är lite fundersam angånde lönen vid jul om vår komma i mellan dagarna eftersom den kommer så sent?!
hmm.. vill att den ska komma so mathias den 21 precis innan jul.

Idag när jag slutar hämtar mathias mig så åker i till enköpng och ska byta en grej från hans dator samt vi ska till grann gården o köpa en ny grejj till nicke i julklapp. KLART han också ska ha klapp under granen,
har faktiskt undrat över de hahahhaha nicke kommer kissa på vår gran eftersom han kissar på andra träd ute hehe...

Lutar åt att vi åker till min bror den 23e i Örebro med min mamma pappa o bror o bror o fru o flickvän & brorsfru famij :) Sen åker vi hem runt den 26e kanske ungefär får se om vi samåker med någon, vore lite skönt eftersom bensinen är så jäkla dyr. :) mysigt blir de nog ialf, dom har precis köpt hus oo jätte stor tomt o alla hundarna får leka dom kommer älska det.


imorgon när mathias kommer hem ska vi börja julpynta för vi hinner inte det sen? eftersom de är tusen andra saker vi ska göra denna vecka.

Nää måste börja tänka på lunch.

Måndagsinlägg

Jag är så inne o läser alla andras bloggar hela tiden så jag könde jag måste få själv skriva av mig lite.


Det är måndag och jag har varit ledig idag, annars jobbar jag eftermiddag tisdag/onsdag sen hela torsdag & fredag.
På onsdag ska vi sätta upp jul pynten och ha mys.. På Torsdag har jag och Mathias varit tillsammans i 2år..
På fredag är det är det Jul fest med Mathias jobb (Gummiteknik) det ska bli super kuligt....
På lördagen ska vi fira vår 2års dag med VAD vet ja inte än. Beror helt på hur mkt pengar vi har..


Det börjar närma sig mer o mer jul, tiden går ä*kligt fort. Först Jul afton Sen Nyår sedan fyller jag 20år den 3e JAN :)
Tiden går så fort, snart är det ett år sedan jag tog studenten också, & i FEB ha nicke bott här i 1 år.. shiiiit....


Det är mkt nu i Dec, MAmma fyller 50år, vi får se vart vi firar jul afton o vart vi firar nyår vi har lite ångest men de blir nog bra.
Just nu sitter jag här med nicke brevid mig, mathias är hos Micke ospelar Xbox 360 hehe nördar som dom är..
själv har jag blivit världens BLOGG & BILD nörd efter sommaren ;)

Idag var jag uppe hos en gammal kompis o hennes son vi hade mkt att prata om som vanligt o gick ut med hundarna..



Nä skriver mer i morn. Bajs bajs

Mitt Första Inlägg.

Tjillevippen vettja :)

RSS 2.0