tröött

sitter  o kollar på en sorgsen film...


har igentligen inge vettigt o skriva, jobbade nu i kväll tiden gick ganska fort bara att ja fick så ont o magen..
Men nu är jag hemma och jobbar 8-18 morn oo sen är jag ledig 3dar....


Trött sååå trött....


nu ska jag logga in på mitt fritids rese konto... Idag fick vi biljetterna..

Promenad i Regnet

Mathias åkte hem ifrån vid halv 6 ungefär, kl 6 vaknar jag av att de bara VRÄKER ner oo jag måste stänga fönstret för jag kan inte sova samtidigt går jag på toa oo sen brukar jag i vanliga fall ha jätte svårt att somna om men jag somnade om på noll tid jätte sköönt..

Vaknade till vid 9 sen andra gången o sen kl 20 över 9 ringde mathias o sen låg jag till 10...
Gick upp o såg att det bara vräker ner verkligen ÖSER ner...
Jag satte på datorn och åt frukost för att regnet skulle lugna sig så jag kunde gå ut med Nicke...
Vid kvart i 11 ungefär gick vi ut o gick det  var inte speciellt kallt men fuktigt som F-N är det ute
..
Precis när vi kommer runt hörnet hemmåt då börjar de dugga igen o hinner inte mer än komma in o sätta mej i soffan såå VRÄKER det ner igen...
riktigr mysigt o sitta här när det regnar så, det gör inget.Önskade bara Mathias var här det är sådan här dag man ska ligga i sängen oo inte göra något alls...
Just nu duggar de bara, var inne på vädret nyss o kolla för jag hade hört att det ska bli riktigt fint från och med onsdag ooo det ska bli ganska varmt över 20 grader ialf oo solsken så då ska jag och nicke sola hos svärfar o mor i deras nya gudomliga solstolar...
Sen upp mot fredag skulle de bli 27graaader, skööönt..
Hoppas de blir uppehåll på lördag i ialf då vi ska hem till Tommy o Malin som har fest så man kan sitta ute :)

Känner verkligen att medicinen tar sina spår jag är SÅÅ TRÖTT.. nästan FÖÖR trött gäspar hela tiden skulle kunna sova i TIMMAR!!!  =/

Nu är det bara 2 veckor kvar tills mathias har semester ooo 3 veeckor kvar tills jag har min vecka.... HOppas på sol då ialf..... Annars inget planerat kanske drar iväg någonstans vet ej vi får se...




nu orkar ja inte skriva mer nu ska ja ladda film.........................




BAJ!


Sovmorgon

Kom hem vid kvart i 8, hoppade i säng på en gång men kunde inte sova för det var för ljust så slängde upp ett lakan över fönstret..
Natten gick bra somnade vid 2 tror jag efter alla bra filmer och vaknade 5över 7 då det var 2minuter kvar tills larmet gick på hehe...
Vi vaknade båda 2 klockan 12 oo hur skönt som helst länge sen vi sov så länge oj bara när jag var yngre som jag sov så länge nu sover vi max till 9, 10 på helgerna o de är skööönt för ananrs går hela dagen..

Vi ska snart åka iväg till mathias föräldrar, M ska tvätta Bilen sen får vi se hur de blir med Bion vi vill så gärna se Stop-loss o den går bara i Heron City men tommy sa att dmo skulle kolla va de fanns för filmer när dom kom hem..


Just nu regnar de ute, trist men såg på vädret igår oo de skulle bli riktigt fint från o med ONS åå jag är ledig onsdag, torsdag o fredag*ler*..


Nej nu ska ja slänga in nya bilder från igår på BD.. bye


shopping

Sitter hos svärfar o svärmor oo vi ska snart börja med för rättet, just nu håller vi på med chamagnen förutom jag som dricker sprite eftersom jag åkte på att jobba inatt menmen..
Jobbar från 20.30 till 07.30 ganska  skönt det är helg PLUS natt så det är fin OB  ;) till nästa månaad...*ler*
Lite trist kanske efterom vi hade planer på att vara här men men dom förstår sååå..

Vi var ju väg till stinsen oshit vad SKo affärer de fanns oj säkert 7st olika?!varför hmm..
Annars var de inge spec gillar inte stinsen så mkt de posetiva var att dom hade GINA TRICOT ooo den var stoooor så man behövde inte trägnas, skööönt..
Jag hittade 2 klänningar som jag kollade på i jakan förra veckan som det var blommor på men då fanns de ej min storlek nu hittade jag samma klänningar men köpte hel färgare så det blev en klar blå åå en lite rosa turkos nästan... Skit snyggt eftersom då kan jag använda mina vita leggins som jag inte annars använder för dom är så genom skilniga men nu är ju klänninge/tunikan över så  =)
Sen köpte jag faktiskt ny bikini, en svartvit byxor oxh bh, var inte alls tänkt så men de blev så ändå eftersom min förra har släppt i resåret på byxorna så jag kan inte använda dom. Den var inte så dyr men nu är de köpt ialf så kan jag använda den i Grekland också...*ler'

På måndag är det bara 1 vecka kvar till Mathias föräldrar åker till spanien i 3½ vecka oo då ska vi bo här i 2veckor...
Var precis inne på fritidsresor o visade Irene hotellet hon gillade det jätte mkt...


Det blir massa kort på BD sen, har kommit in i FOTOTIDER nu igen hehe...



Synd bara att de inte är SOOOL så man kunde ligga ute på de nya solstolarna o sooola =/ menmen..

Nu måste jag gå ner o vara lite social

bröllops dag & jobba natt

dom ringde från beredskapen i morse o fråga om jag kunde jobba natt hos gubben jag jobbar hos.. OO klart jag kan de man får ge o ta lite eftersom jag ska va ledig i okt..

Nu ska vi snart iväg till stinsen jag mathias o hans mamma o fika o handla lite :)
Sen ska vi va hela dan hemma hos dom o grilla o spela kubb o ha mys tills jag ska jobba de är deras bröllops dag


puss

I Väntans tid

Kom precis hem från mamma, jag och Nicke har varit där o myst lite och prata massa..
Mathias är på väg hem nu, han har varit ute med Tommy i Heron City o spela bowling..
Vi kanske ska dit på söndag, då vi ska på Bio, vi ska se Stop- Loss oo Malin o tommy kanske ska med å då drar vi dit eftersom den tydligen inte går i Kista? konstigt...
men de blir kul eftersom jag aldrig varit där... =)


Idag jobbade jag mellan 07.30 - 14.30 oo  tiden går så fort när man jobbar morgon shit bara flyger förbi..
Städade oo han tränade o ja tiden spran iväg sen slutade jag... Kl 3 hade jag min kurator tid för första gången  oo gissa om jag var nervös. Sitta o berätta min livs historia för en person som inte känner en alls. Ändå jävligt skönt.
Det kändes som vi spelade igenom en film av mitt liv idag det var på så sätt jag berättade om mej själv nästan fast det var mkt hopp fram och tillbaka... vilket jobb människorna har som jobbar med detta shit =S...
Tänker inte berätta i detalj här eftersom jag vet att många läser o vissa har verkligen inte med det och göra. Men det gick bra riktigt bra är nöjd o hon verkar bra, fick även lite läxa också..


Idag betalade jag handpenningen på resan som skulle in innan den 7e juli så nu är det klart resten ska in den 21 Juli, min bror o hans flickvän har pratat om att kanske åka med ner men dom fick se dom skulle diskutera saken i helgen o kolla lite o så o sen beror de på om dom vill åka dit och om dom får ledigt. På tal om ledigt idag lämnade jag in min lapp till min gruppledare som inte kommer förs på tisdag men ialf då jag bett om ledigt från den 2a till den 16onde..
Hoppas på att  vi lyckas byta ganska mkt såå jag inte bli  ledig så mkt =)Men de ska nog inte va nå problem. hoppas jag ?! hmm de märker vi haha..

När jag skrev på min timrapport idag märkte jag att jag inte fyllt i på 4a dar hehe... Kanske lite glömsk haha..

Imorn bitti vid 11 senast kommer svärmor o plockar upp mej för att åka till Stisen sen under dan ska vi vara där synd bara att vädret ska blir som de blir =( så är det alltid på helgerna när man är ledig.. SUCK!!!!!


Snart kommer mathias så jag ska göra mej klar för säng.


Slänger in bilder från hotellet för er som ej kan se på bilddagboken...









BOKAT & KLART =D

sådär ja.. nu har vi äntligen bokat en resa som vi ska iväg på.. De blev ej spanien det blev Grekland till Kreta till platanias :) Känner mej hemma där hehe får se om brorsan o hans tjej också kanske hakar på ner  =) Kändes verkligen skönt o ha det gjort inge dåligt hotell heller.. *ler* nära till allt också..
skönt att vi har pengarna färdiga också, tanken var ju att fira vår 3 års dag utomlands men men den får vi fira på något annat sett hehe... Vi åker sista tiden i sässongen ändå såå jag har åkt då å de är inga problem alls....
Åker den 2a okt till den vad bli den 16onde okt..  =)


Nu måste jag hoppa i säng meed ett otroligt glatt leende..
Bara  2 veckor kvar för älskling på jobbet med o sen har han sem i 3 veckor*ler*





Grekland here we come...

resa. Tilda hem.

Nu har vi precis ätit upp maten.. Det vart efterlängtade kyckling gryta ooo Satan vad gott det vart verkligen, kul när man lyckas och det blir gott.
Tilda sitter brevid mej  kollar barnprogram på min andra sida ligger Nicke och snarkar..
Mathias sover en stund för vi ska snart åka och lämna hem Tilda sen åka förbi mina föräldrar o hälsa på lite  =)

Idag gjorde vi inte mkt, vi åkte förbi Ica och köpte varsin glass och sen åkte vi hem till Irene( mathias mamma) oo där pratade vi lite ute på deras nya soldäck.. Och sen visade jag resan som jag hittat. vi kollade lite mer på fler ställen men de är ju bara och inse att det blir skit dyrt på noll tid inte läönge sen jag var inne sist plus att det finns inte mkt kvar att välja på.

Vi får se om vi kanske  bokar resan ikväll som vi kollat på  för den ska ju inte betalas för i  sep oo just nu fattas de typ 2 tusen såå de får vi lätt ihop.... =) Sen får jag försöka ta ledigt då mkt lättare när jag vet datumerna också istället för att hålla på fram och tillbaka...


Imorn jobbar jag till halv 3 och sen ska jag till kuratorn & sen hem o äta midda o sen ska Mathias iväg med sin kompis o spela bowling i heron city... Jag tror att jag och Nickr åker till mamma o papap :)
PÅ lördag förmidda ska jag åka med svärmor till stinsen hon skulle tydligen shoppa o hon ville ha smakråd såå ska med dit o sen ska vi hem till dom på kvällen och käka midda för det är deras bröllops dag. Hoppas på fint väder bara!


Nu ska vi åka.... .hej påer.

SOL

Det känns att den nya medicinen verkar nu...
Är trött på dagarna o kan sova hur länge som helst..

Igår kväll låg jag i sängen o kollade på Open Water men den hade jag o mathias sett för länge sen o den var så där.... men men..
Imorse vaknade jag halv 10 oo nu har vi varit ute och gått med Nicke o sen har jag lagt kycklingen i marinad till middagen :) Det ska ju ligga i flera timmar o suga in mums......

Har inte bestämt ännu vad vi ska göra,  det är verkligen SOL ute idag men ändå inte så där JÄTTE klart, det är moln på himlen. HAde en funderare på att dra ner till stranden kanske men hinner väl komma ner dit så går allt i moln =/ brukar oftast vara så..

FÅr se om Tilda åker hem idag el inte, hon ska till Tandläkaren imorn  o då kan hon ej följa med mej til jobbet såå vi äter nog middag och sen åker vi o lämnar henne i kväll. SOm det ser ut nu.


Igår ringde jag 2 av mina 3 viktiga samtal, det 3e samtalet kunde jag ej göra eftersom dom öppnar på måndag!
Ringde en annnan tjej på jobbet igår och frågade om  hon kunde jobba för mej nästa Söndag, o det kunde hon. :)
vi ska på fest hos Tommy nästa lördag... Åå de är inte kul o gå på fest & sen jobba dagen efter.. Men nu är det fixat så nästa vecka  jobbar jag måndag kväll, tisdag hela dan & hela lördagen :) skööön vecka som denna ungefär hehe....

Har massa bilder på datorn och på kameran som vi tog igår men vet ej om jag orkar sitta här vid datorn o lägga in alla dom, kanske gör det imorn istället el nått när jag inte har något att göra......

tilda sitter och kollar på barnkanalen, faktiskt det är bra programm där jämnfört med vad det finns för massa ANNAT skit... :)



Kanske blir stranden ändå får se...

- shopping dag-

propp mätt efter att vi ätit tortelini.. Mums.. Men var fort mätt efter lunchen som jag o tilda åt chees burgare på donken i värmen..
Först var vi iväg till Kappahl oo bytta klänningen o sen över till skopunkten oo där köpte jag ett par skor o  tilda med o sen fick hon ett par till gratis :) Oo sen drog vi väg o hälsa på mamma på sjukhuset o hon hade lunch, o sen ner till jakan centrum till HM och  jag köpte mjukbrallor & tilda fick klänning o kjol oo linne för inga pengar alls det var skit billigt...
Sen drog vi till donken oo sen vidare till veddesta men dom hade inga leggings & sen  till coop i kungsängen...

Där handlade vi massor, mer än tänk.. Glömde osthyvel men vi går o köper en på Ica imorn istället.
Nu hade vi tänkt kolla på Allsång på skansen eftersom vi trott ha spelat in de men neeee tydligen inte ?! suuuuuck funkar FAN aldrig... Ska se om de går att gå in på svt.se o se om de finns o kolla på där.
ska ut med Nicke snart oo sen ska tilda i badet eftersom vi köpt badskum idag haha  =p...


Får ju min lön på fredag den 27e eftersom jag jobbar för komnunen men på min bank på nätet visade de hur mkt som skulle sättas in oo gissa till min förvåning att det var mkt för bara de jag gick brevid förra månaden? hehe gjorde iofs en natt men ialf hehe....


Nuuu ska ja kika på svt som sagt... Bye


natti


tack för komentaren Elin ;) Vi ska nog sen den på söndag på bio ändå hehe.. Tack =D puss...


kalaset hos tommy var riktigt treevligt det var ju iofs bara vi o fredrik o malin lule o tommy :) men de va kul o prata lite. Men tilda blev snabbt uttråkad hehe!
Nu sover hon äntligen som en stock i vår säng ska snart gå o lägga mej jag med o mathias med tror jag hehe..

Har varit inne på fuji o lagt in bilder nu som jag beställt hem, ( visar bilden längre ner i bloggen )  =)

Imorn ska jag o tilda iväg som sagt efter jag ringt mina 3 viktiga samtal så det blir gjort.



Sitter och pratar med mamma på msn, nu har jag bett om hjälp såå jaa mer kan jag inte göra..
På fredag ska jag till kuratorn för första gången lite nervös....



nu måste vi hoppa isäng.. Natti på er..




Just ja ja lova en bild.


My Babe is here

Nu har hon kommit el hon kom vid 2-3 något...
Vi gick direkt ner och tvättade & sen  hoppade jag i duschen och sen efter mej åkte tilda i badet oo sen började vi med maten... Idag blev det Lax o ris &  Hollandie sås, mums så gott det var..
Nu har jag satt upp håret på Tilda o jag håller halft på att sminka mej, har brunkräm på nu  ska mascara mej snart  hahaha.....

Om en stund ska vi på kalas, till Tommy mathias kompis. vi har inte träffat han på ett bra tag!!
Han ringde o sa attt han bjöd på tårta såa vi ska dit... Blir inte så länge eftersom mathias jobbar i morgon men men!!


Vi får se hur länge tilda ska va här, hon kanske ska med mej på jobbet på Fredag  vi får se beror på om hon ska till Farmor el inte..


nu måste jag forsätta Mascara mej :P


Byebye..

Oboy morgon

Precis druckit upp ett glas oboy, det är inte ofta jag dricker de till frukost det är alltid tee men nu blev de oboy det är gott att unna sig det ibland :)
Vaknade i morse halv 10 av att jag låg mellan madrasserna o dom låg på varsin sida på väg ner från sängen? Och jag sov som en stock såå skönt var det ialf. Men kände när jag vaknade att jag låg på mage och har gjort det väldigt länge för det trycker så förbannat nere vid svanskotan. Och eftersom jag har problem med den sen år tillbaka så är jag jätte känslig där..

Igår kväll låg jag i sängen och tittade på What Happens i Vegas och den var faktiskt riktigt bra, ikväll blir det till och kolla på Game Plane ;) .. Den är nog lika rolig den..
Igår kväll låg älskling och höll om mig som aldrig förr, han tycker inte om o ligga när för de blir för varmt o då kan han inte sova o de förstår jag, men ialf först så maserade han min mage eftersom jag har sån mens verk oo sen höll han om mej riktigt mys var det!

Ska snart ut med Nicke oo sen ska jag in o damsuga tänkte jag usch det måste verkligen göras, o senare ska jag iväg o hämta Tilda hon kommer hem från fritids kl 1.. tänkte åka lite tidigare för att åka förbi Pappa men han var inte hemma han är hos Farfar o farmor..  =( men men.. Kanske åker lite senare o väntar på att han ska komma hem......



Imorgon ska vi åka väg jag och Tilda ooo handla lite ha tjej dag bara hon och jag sen ska jag byta klänningen som sagt..



Neeej nu måste jag borsta tänderna..





Min Skönhet Tilda Elenor Elisabeth Kristina Sehamn <3

Bio sugen.



BRUDENS BÄSTE MAN.




STOP-LOSS



HIMLENS HJÄRTA




GAME PLAN



WHAT HAPPENS IN VEGAS.




THE HAPPENING.

Gud det är många bra filmer som går nu.. Är Bio sugen!

=(

Ta mitt liv o sätt det på en annan öö... Ta mej här ifrån till en annan öö...

Precis ätit middag, vi åt köttet som vi skulle ätit på midsommar de var nog tur vi inte åt de för de smaka skit rent ut sagt det var entrko el hur man fan stavar de.. Massa senor i oo till de hade vi klyft potatis o sås o sallad, jag brukar tycka de där är skit gott men jag är verkligen inte på humör idag....
min mage värker o jag har inte kännt av denna känsla på många månader... Det gör inte ont men jag mår inte bra känner jag.. Vi e oens här hemma.. =( =/ de är inte bättre de men snart går de över ialf...

HAr verkligen varit så där da som jag tänkt mej jag har gjort absolut ingenting, varit ute med Nicke & suttit här och kollat  resor men de finns ju hur många ställen som helst oo de   syns att det snabbt har gått upp i från från sist jag var inne =(..
Hoppas på att kunna beställa en resa i Juli månad  då min riktiga lön kommer..
Sen har ja betala räkningarna & sen jaaaa lagt in alla bilder från skansen & lördags på bg...Länge sen jag la in så ,många bilder..

Imorn vid 1 ska jag hämta Tilda oo se ska vi hem o göra vet ja inte jo kl 5 ska jag tvätta ialf..
Sen på onsdag vet jag att vi ska till jakan o byta en klänning jag köpte i torsdag men den satt aboslut inge bra nä USCH oo ful som stryk är den neej blää.. Så jag ska köpa ett par nya mys brallor i stället de behöver jag så ska springa in på HM o  göra de...




Sovmorgon & lite till...

Ja nu har jag inte skrivit på ett par dar, har inte funnits tid har jobbat så mkt...Men men nu är jag tillbaka!
Midsommar vart inte som planerat men men, firade den hos mathias föräldrar med deras bekanta osv fick äntligen träffa de berömda kock sönerna hehe :) De var trevligt..
Vi kom hem ganska tidigt jag drack inget så jag körde..
Lördag morgon kl 9 jobbade jag, dagen gick ganska fort & sen  på kvälllen kom jag hem åt en korv oo sen satte mej o glodde på tv..
Mathias skulle iväg till Kim på fest o han tjatade på att jag skulle med såå Mathias åkte iväg o lämna Nicke hos farmor o farfar så gjorde jag mej i ordning medans.. Sedan knatade vi iväg dit.. Var där vid halv 10 ca.
Där var Kim, Fia Sandra med bebis ( hennes son ) o sen kom lule oo sen kom flera under kvällen....
Var stelt i början sen börja jag shotta Baylis stavas de så?haha tycker inte så mkt om de men de blev ett par stycka & sen drack jag mina drinkar Bacardi Razz & Sprite med Lime i.. riktigt gott, synd så pass god så nu är flaskan slut hahaha....
Vart aldrigt riktigt full men ganska berusad därimot min pojkvän vart nog lite FÖR full haha.. När klockan börja närma sig 3 ringde jag taxi o de tog 2 minuter så stog den utanför.. Halv 5 var vi isäng tror jag.. OO  8 var jag upp o skulle till jobbet ;) hahaha.. Ångra ialf inte att jag drog dit. Riktigt kul var de, var länge sen de va hemma fest dom är alltid BÄST..
Vi har o bestämt oss för att gå på Fias avgångs fest ändå den 26e Juli... Sen flyttar hon...

Igår kväll kom jag hem o käka mat o kolla på film sen gick o ducha det var jätte mys varmt vatten jag älskar de hehe..
Igår när jag jobbade fick jag värsta mensvärken o tänkte okej? men den hände inge mer men sen när ja gick på toa så hade mensen kommit o jag vart SKIT GLAD o ringde mathias o sa MIN MENS har kommit.. hur sjukt det än låter men grejjen är att... Ända sen mina aborter så äter jag minipiller alltså preventiv medel men de har gjort att mina mens upphör o detvar verkligen GULD i början men nej inte längre fram.. JAg kände mej liksom FULL el hur jag ska förklara det, jag rensas aldrig. HAr haft mens 3-5 gånger på 2år.... så jag slutade med mini pillrerna i måndags o jag vviste att mensen skulle komma den gör den alltid så fort jag slutar o ta dom.. sÅ nu har vi inte sex el något.... Ska börja sen igen men var så skönt att ha den bara hur sjukt det än låter...


Idag hade jag en riktigt skön sovmorgon ojoj har inte sovit ut på 7dagar.... De va riktigt skööönt.. jobbat 45 timmar senaste 4dagarna... Så  nu är jag ledig till och med fredag :) då jag ska till kuratorn första gången också..
Imorn ska jag hämta Tilda, hon ska vara här till torsdag vi ska göra lite saker.....
när som helst ska jag betala räkningarna oo kolla lite hur mkt jag kan lägga undan till vår resa i höst oo sen ska jag damsuga om jag orkar det är igentligen mathias tur vi får se. Ska ut med nicke snart också....
Sen ska jag kolla om vi kan beställa biljetter till Tilda födelsedags present  =) hon kommer bli så glad!!


Nu måste jag sätta fart men bjuder på lite bilden från i lördags har tyvär inga bilden från festen eftersom kameran ej åkte med.



säng bums

Idag har jag jobbat från 8imorse o slutade kl 5 då plockade jag upp bengan o Sofie  i bro där jag jobbar o sen drog vi till jakan oo kolla lite kläder o jag hittade ett par skor oo trosor och en klänning :)
nice nice.. :) Sen drog vi till MAX o käka oo satt där ett bra tag i snacka, planera lite in för lördag då det är utgång;) de vi tänkte gå till är tydligen stängt så vi vet inte vart vi ska nu hmm.. vi får se vaar så länge sen man var på en riktigt hemma fest =/ haha...

Imorn jobbar jag hela dan oo sen ska jag hem o hämta mathias  o Nicke oo sen ska vi hem till sofie o grilla o så o spela kubb blir nog inte så sen kväll =)



Ikväll när vi kom hem så hade min vän fått svar ifrån skolan hon sökt in på, HON kom in.. Verkligen jätta glad för hennes skull. Hoppas bara du tänkt igenom det riktigt noga och är säker.
Men vill VERKLIGEN inte att du ska flytta fyfan =( vill inte... Hon börjar den 25e augusti och det är i Norrköping.. Hon är nog lyckligare än oss andra:P ehhe Men glad samtidigt du förstår. <3



Neeej
  NU måste jag hoppa isäng usch..Min pojkvän är och super hos sina kompisar så godnatt!

hallllll0

skönheter
Bilden är från helgen...


Gick upp halv 7 imorse o gick o duscha.. Kl  8 åkte jag hem ifrån skulle ju på förflyttnings teknik o det gick mkt bättre än jag trodde, helt okej nu är det över. Bra att ha gått den de är inskrivet i komunen nu också o jag fick betalt samt den var gratis så tack så mkt *ler* haha...

Var och hämtade ut medecinen på vägen hem har inte tid sen hem o ut med en muppig vovve, han är helt gaaalen o ba skriker typ :P för han blir såååååå glad hehe... Nu har jag ätit lunch och ska snart åka jag börjar kl halv 3 sen kommer antingen Tilda hit eller så möter jag upp henne i Bro så åker hon med mej hem..

Det är verkligen lustigt för vad det är för väder ?! ibland är de sol oo jag svettas som fan andra sekunden öser regnet ner o det blir jätte kallt..

vi har fort inte riktigt kommit överens om vad vi ska göra i morgon?Kanske skansen, det kostar så förbannat mkt så vet inte vi får se!


Har lagt in bilderna på bilddagboken nu också från helgen ;)
Tänkte bjuda på lite bilder här ..


badskrutt








någon av de 2sista bilderna ska jag förstora o beställa hem i stort fotto har inte bestämt än vilken bara vad tycker n?

Måndag den 16onde

Halloj..
Höll på att försova mej i morse ställe klockan kl halv 7 men höll på att stänga av snozen hela tin oo sen vaknade ja o då var kl halv 8 då flög jag upp!!

Jag var hos läkaren som sagt i morse oo som jag trodde, hon ville öka min dos så nu får vi se om de blir någe bättre o hon var glad att jag fått en tid hos kuratorn innan sommaren de var hon förvånad över :)
JAg har verkligen fått världens bästa läkaren annars brukar jag vara missnöjd men nej hon förstår verkligen oo vill veta mer oo har fan svar på allt. Hon vet precis vad hon pratar om de gillar jag  =)

Sen ringde min gruppledare o frågade om ja ville jobba helgen efter tallin vecka 33, de är igentligen min helg men jag tog bort den :) jag är ju ändå borta 31timmar från måndag till fredag =)


Så imorse började jag kl 10 åå sen har tiden rullat på ganska bra kom hem vif 6 gjorde mat då å de blev köttfärs limpa med potatis..


Håller på att planera onsdagen med Fia, vi ska iväg med hanna o tilda någonstans men vi vet inte vart. Tilda kommer hit i morgon *LER* sen ska hon va här ett par dar nästa vecka dåå jag är ledig =D..
Men vi kan inte komma på något bra ?!

O midsommar vet ja inte hur de blir :S förutom att jag jobbar 8-18 torsdag fredag lördag o söndag =/ men men.. Just nu vill jag bara supa ner mej =/ hmm..=( usch jaa... sant så sant.. Hoppas ialf på godmat o trevligt sälskap..


Sen nästa vecka, vecka 26 jobbar jag bara fredag från halv 8 till halv 3.. Sen är jag ledig alla dagar sköööönt...



Näää nu ska vi se färdigt på en film som vi börja se på igår.. Heeej

En helg på landet.

Helgen var helt underbar fast inte vädret kanske inte var riktigt med...

Vi kom ut i Torsdaags oo packade upp o så sen gick vi o la oss o sov rätt länge på freda morgon,sen spelade vi kort oo kollade film o massa annat mys. Vi planterade blommorna som vi fick med oss ut av mathias mormor  o morfar det vart jätte fint,  o sen åkte vi över till den andra färjan Blidö =) oo handlade lite där på lilla ica handeln...
 PÅ eftermiddagen klarnade det upp och vart sol fram mot kl 4-5 någon gång då började jag och Fia o soola samt göra drinkar det var helmysigt....  Ooo på kvällen åt vi mat o så ute o sen gick vi in och kolla på film saamt spelade massa kort..
Lördag morgon vaknade jag av att det var SPÖ regn oo det blåste som fan riktigt obehagligt usch vilket väder, o då var kl 20 i 6 på morgonen!
Det var molnigt helaa dan ooo vi spelade kort oo plockade lite ute på tomtet o så gick ner till bryggan där nicke badade o sen åkte vi hem..
När klockan var runt 2 såå tänkte vi att vi åker in till Nortälje centrum o kollar lite så det gjorde vi oo det tar ju en bra stund in från yxland såå... Vi var hemma kl 5 igen ialf ooo kl 10 i 6 började ju matchen Sverige mot Spanien oo jag trodde de skulle gå bra men Fia hade rätt det vart 2-1 till dom =( men men...
Senare på kvällen så grillade vi fläskfilé & flintastek samt klyftpotatis oo vitlöks bröd i ugnen jätte gott..
Vart verkligen en super middag oo gott vit till de...
Efter de vart de jordgubbar med klass mums....
Vi satt ute hela kvällen med tända ljus i grejjer rikjtigt myyysigt... =D
Höll på att muppa oss som fan haha
Inte skrattat så mkt på länge hade nästan träningsvärk i magen på söndagen!


Söndag morgon var de så klart klarblåhimmel =/ hmmm.. men vi plockade ihop de mesta o medans jag o fia solade oo spelade kort såå storstädare mathias ;) haha.. Han var så uttråkad så..
Sen käkade vi upp de som var kvaristället för att släpa hem oo sen åkte vi runt 3 från landet :) SÅ vi hann sola lite ialf..
Vi kom hem kl 7igår :)

Verkligen en kanon helg, kunde inte blivit bättre om man inte talar om vädret men men det är inget vi kan störa över.
nu längtar vi som fan till vecka 30 då campingen väääntar.. =Dwiie..


Tusen tack för en treevligt helg <3 ..

många sköna minnen:

Jag kommer nu tar du imot?

öh va nej??

då provar jag igen ;). ..



--------------------------------------------------

Du är singel va?

ja?

DET FÖRSTÅR JAG!!! hahaha



-----------------------------------------------
Jag sjunger....


Folket tittar o tänker ( vad fan lider hon av )

Jag forsätter o sjunga.. HAHAHAHA


------------------------------------------------


haha Vikingline..


haha siljaline..


JASSÅ VIKINGLINE hahahah....

----------------------------------------------------

Mathias- IDA VARFÖR hämtar du inte han?

Jag  - Därför att det är halt där du ser ju SNOR halt.

Mathias - EHH vadå HAL..POFFFF!!!!!!!!!! HAHAHAHAHAHA (han gjorde illa sig i ryggen men de såg kul ut, oj vad kaxig man kan va då ) haha.

--------------------------------------------------

Mathias - Jag har bestämt att vi har en timme var musik i bilen på väg till campingen vecka 30.

Sofie - hur lång tid tar det att åka dit?

Jag - ca 4 timmar kanske, MEN om vi kör på 3timmar sååå blir de ingen timme för Mathias hahahahahahhahah...

------------------------------------------------------------



TUR ATT DOM SOM VAR MED FÖRSTÅR HAHAHAH...... omg nu väntar campingen ojoj <3








bort

vaknade första gången kl 7 i morse  o tänke neeeej... Så jag gick upp och kissa och sen gick jag och la mej o sen vaknade jag kl 10 igen, jätte sköönt o verkligen sova ut !!
Gick och duschade på en gång  o det var verkligen jätte skönt..

Nu har jag snaart  packat färdigt, ooo ska borsta tänderna... o sen ta en promenad med Nicke..


Idag bultar mitt hjärta i 110 tror jag.. Har sådan tryck över bröstet. Tänkte på det igår också som jag ska ta upp med läkaren på måndag att jag har fått sömn problem nu och det har jag aldrig haft förut =/. Alltid kunnat somna om jag inte sovit för länge. Men nu är jag jätte trött på dagarna i stället!
Kan inte koppla av, spänner hela kroppen därför kan jag inte sova antagligen.


Idag/ikväll blir det landet.. Skaa bli så sköönt o bara komma bort. Ska bli kul o visa fia hur det är där.Tror verkligen att det är bra för henne också, stackarn förstår inte hur hon orkar ibland fast hon måste.
Detta behöver hos som oss andra också.
Blir många goda drinkar oo film oo spel oo bada kanske *ler'



Neeej nu spriner klockan iväg o jag börjar om 2½ timme..

syns efter landet..


ETT år sen idag!

Idag för ett år sedan så dog en väldigt fin person.
Hade tyvär inte hunnit blivit så bekant med dig ännu men jag tyckte verkligen så mkt om dig =(.
Du bodde granne med mina föräldrar, mins när vi precis flyttat ut och ni var alltid så treevlig o dana. Ni vart glada att mamma o dom hade så många barn o hundar o allt.
Eftersom att ni själva inte kunde få barn så tror jag att ni såg de som lite extra också...

För drygt 2 år sen snart fick du veta att du hade cancer som satt sig på tungan o ner i halsen..
Inte vilket cancer som helst, man slutade se dig ute. Jag såg dig inte på månader. Du undvek människor för du kunde inte prata o så fort du såg någon av oss så vinkade vi du glatt...
Du vart sämre o sämre medecinen el strålnings behandlingen verkade inte.
Jag mins att jag frågade mamma och pappa hela tiden hur det var med dig o dom viste inte riktigt själva heller..


Jag mins när jag berättade att jag skulle åka ner till Spanien själv till mathias som har hus där nere, å den veckan hjälpte du pappa med att bygga färdigt altan på baksidan..
Jag räknade ner dagarna från dag 10 hehe...
Å varje morgon ropade du.
- IDA NU ÄR DET BARA 3 DAGAR KVAR!!


du vart sämre oo til slut kunde inte Pia ta hand om dig hemma såå du fick vård på sjukhuset..vi trodde det skulle bli bättre när du kom in dit..
Jag tog studenten den 8onde Juni förra året och hade hoppats så att du var hemma och hade fått sett mej med student mössan en av mina lyckigaste dagarna i mitt liv.
Istället gick jag över till Pia med smörgås tårta oo maräng tårta, där satt hon i sin ensamhet medans du låg för döden.


Den 12e Juni förra året fick jag ett sms av Mamma där det stog.
- Björn har somnat in nu, kroppen orkade inte med.


& det bara brast för mej.. Viste inte riktigt vart jag skulle ta vägen..

Ibland kan jag bli såå otroligt ledsen över att bara se pia på tomten eller ute och går med hundarna.Du ska vara där med henne =/..Känns fort konstigt.
Jag har otroligt svårt för ensamhet både för min egna del och andras, att dom inte ska få va ensamma!

Det var bland den finaste begravning jag sett.. Hela försvaret var där eftersom att du jobbade inom det..
Dina arbetskamrater kom in bärande med dig i kistan, jätte fint var det.
Hela kyrkar var propp full. Såå vacker, folk satt i gångar o överallt..du hade många människor runt om kring dig som verkligen tyckte om dig!!
du blev bara 52 år.. Jag tänker på dig ofta, oftare än du tror. tyvär har jag ingen tid att åka ut idag o lämna blommor för dig. MEN jag kommer. JAg lovar..

Vi tar hand om Pia och vovvarna. Ali, Ada och Kila. du ska veta att min lilla sak som du aldrig hann träffa tror jag. Nicke heter han. Han är helt galen i dina flickor han tycker så mkt om dom..





förannade Cancer. Ibland är liver orätvist.  

R.I.P Bjöörn.

Dagens Lista

  1. UTSEENDE
    [  ] Jag är kortare än 170cm.
    [x] Ibland tycker jag att jag är ful.
    [ ] Jag har många ärr.
    [x] Jag blir lätt brun.
    [ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
    [x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
    [ ] Jag har en tatuering.
    [x] Jag vill ha en tatuering.
    [x] Jag är osäker över mitt utseende.
    [x] Jag har haft/har tandställning.
    [x] Jag har glasögon/linser.
    [ ] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
    [ ] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
    [ ] Jag har mer än två piercingar.
    [ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
    [x] Jag har fräknar.

    FAMILJ
    [x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
    [x] Jag har rymt hemifrån.
    [ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
    [x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
    [ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
    [x] Jag vill ha barn nån dag.
    [ ] Jag har barn.
    [ ] Jag har mist ett syskon.
    [ ] Jag har fler än 5 syskon.
    [x] Jag har mindre än 5 syskon.

    SKOLA/JOBB
    [ ] Jag studerar.
    [x] Jag jobbar.
    [x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
    [ ] Jag gör nästan alltid mina läxor.
    [x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
    [x] Jag underkändes i mer än en kurs i fjol.
    [x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.( dock skola bara)
    [ ] Jag har fått sparken.

    SKAMLIGHETER
    [ ] Jag har sagt "lol" i en riktig diskussion.
    [ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
    [ ] Jag har pissat på mej av skratt.
    [x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
    [x] Jag har gråtit av skratt.
    [ ] Jag har limmat fast min hand i något.
    [ ] Jag har skrattat tills någon form av flytande konsistens har kommit ut ur näsan.
    [x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

    HÄLSA
    [ ] Jag föddes med en sjukdom.
    [ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
    [ ] Jag har brutit ett ben.
    [ ] Jag tränar regelbundet med något.
    [ ] Mina tonciller har tagits bort.
    [x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
    [ ] Mina visdomständer har tagits bort.
    [ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
    [x] Jag har haft vattkoppor.
    [x] Jag har haft/har astma.

    RESANDE
    [ ] Jag har kört mer än 300km på en dag.
    [x] Jag har flugit.
    [x ] Jag har varit i Finland.
    [ ] Jag har varit i Kina.
    [x] Jag har varit i Sverige.
    [ ] Jag har varit vid Haldefjäll.
    [ ] Jag har varit i Japan.
    [ ] Jag har varit i USA.
    [ ] Jag har varit i Afrika.

    EFARENHETER
    [ ] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
    [x] Jag har sett en fallande stjärna.
    [x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
    [ ] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
    [x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
    [x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
    [ ] Jag har rört de motsatta könet på ett intimt ställe.
    [ ] Jag har varit på ett casino.
    [ ] Jag har kört motorcykel.
    [ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
    [ ] Jag har gått "skinny dipping".
    [x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
    [ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
    [ ] Jag har krockat en bil.
    [ ] Jag har skidat.
    [x] Jag har medverkat i ett skådespel.
    [x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
    [x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
    [ ] Jag har sett norrskenet.
    [ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
    [x] Jag har aprillat någon.
    [x] Jag har åkt taxi.
    [ ] Jag har ätit sushi.
    [ ] Jag har åkt snowboard.

    FÖRHÅLLANDEN
    [ ] Jag är singel.
    [x] Jag är i ett förhållande.
    [x] Jag är förlovad.
    [ ] Jag är gift.
    [ ] Jag har varit på en blind date.
    [ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
    [x] Jag saknar någon just nu.
    [x] Jag är rädd för att bli övergiven.
    [ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
    [ ] Jag har skiljt mig.
    [x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
    [ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
    [ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
    [x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

    SEXUALITET
    [ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
    [x] Jag har blivit kysst i regnet.
    [x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
    [x] Jag har kysst en till mig helt okänd person.
    [x] Jag har kysst en person av samma kön.

    ÄRLIGHET
    [x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
    [x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
    [x] Jag har smugit ut utan lov.
    [x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
    [ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.
    [x] Jag har fuskat i ett spel.
    [x] Jag har struntat i ett prov.

    DÅLIGA TIDER
    [x] Jag har druckit alkohol.
    [ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
    [ ] Jag kan inte svälja piller.
    [ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
    [ ] Jag tar mediciner mot depression.
    [ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
    [x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
    [ ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt.
    [x] Jag har vaknat gråtande.
    [x] Jag har somnat gråtande.

    DÖDEN
    [x] Jag är rädd för att dö.
    [x] Jag hatar begravningar.
    [x] Jag har sett någon dö.
    [x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
    [ ] Någon nära till mig har begått självmord.

    MATERIALISM
    [ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.
    [x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
    [ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga
    [x] Jag äger något från H&M.
    [x] Jag äger många onödiga prylar.
    [x] Jag äger en bil.
    [ ] Jag samlar på serietidningar.
    [ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
    [ ] Jag äger något från Diesel.
    [x] Jag äger en kamera.


    RANDOM
    [x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
    [ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
    [x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
    [x] Jag ser på nyheterna.
    [ ] Jag dödar inte insekter.
    [x] Jag svär ofta.
    [x] Jag sjunger i duschen.
    [ ] Jag är en morgonperson.
    [ ] Jag betalade för min rington.
    [ ] Jag är petig med grammatik.
    [ ] Jag är ett träningsfreak.
    [ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
    [x] Jag är bra på att baka.
    [ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.
    [ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till skolan.
    [ ] Jag vet hur man skjuter.
    [ ] Jag är kär i kärleken.
    [x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
    [ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
    [ ] Jag är bra på matematik.
    [ ] Jag tror på spöken.
    [x ] Jag är online 24/7 på msn, även som "Borta" (Brukar vara det men inte nu när interneten inte kommit igång hemma:P)
    [ ] Jag har struntat i att lämnat in arbeten och ändå fått MVG på den kursen.
    [x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
    [x] Jag är väldigt kittlig.
    [ ] Jag älskar mörk choklad.
    [x] Jag biter på mina naglar.
    [ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.
    [x] Jag är bra på att minnas ansikten.
    [x] Jag är bra på att minnas namn.
    [ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
    [x] Mina svar är ärliga

Om Allt & ingenting.

Såg på bloggen nu att det är 6 dagar sen jag bloggade.
sorry verkligen.
Men det har varit sååå mkt just nu, men har verkligen försökt o blogga 2-3 dagar men dom flyttade min blogg över till platsformen såå nu funkar det äntligen. Har haft så mkt i huvudet så jag vet inte vart jag ska göra åååh.. Jobbigt när det går så hår lång tid....

Just nu sitter jag och tittar på Ensam mamma söker från reprisen från förra året, redan sett det men men. Har lagat tortelini till middag, M är hos sina föräldrar oo fixar lite så jag gjorde egen middag o det vart såå gott mums!

Jag jobbar och står i, har börjar på mitt nya schema nu är inne på min 2a vecka.. Det går jätte bra har kommit in i rutinerna nu också, man lär sig mer o mer o tiden går verkligen fort ibland o ibland tvärt om.. Jag jobbade min första helg i helgen som var nu 9-18 jobbar man då oo det gick jätte bra. Inte så kul o jobba helg men men =/ Står det på schemat så gör de.



I morn kväll åker vi äntligen iväg till Landet längtar så, skiter i hur de blir för väder bara komma bort är skönt. Fia ska också med å jag jobbar till halv 9 i morn oo sen ska jag hämta upp Fiaa o sen hem o sen åkaaaaaaaaaaa... Äntligen..
Sen nästa vecka jobbar jag från måndag till måndag förutom onsdag är jag leeeedig då ska jag o fika lika med små tjejerona tror jag Tilda oo Hanna om allt går som vi vill haha..
Fia var på intervju igår för skolan som hon sökt in på, nu är hon osäker på hur hon ska göra. jag är jätte glad att hon vågar ta steget o gö nått med livet ooo utbilda sig till något oo någon anann stans, men nu vet hon inte hu hon ska göra. Samtidigt vill jag inget annat än att hon ska STANNA. hur illa de än låter så =(Sorry Fia är bara ärlig....Men hon får svar nästa vecka om hon kommer in el inte...



Har lyckats få en kurator tid nu den 27e ska jag dit, fick en tid först men bytte tid.. Nu på måndag ska jag tillbaka till läkaren som jag träffade för 4 veckor sen kanske när allt hände. Hon skrev ut medicin till mej, Nu har jag ialf  fått en åter tid o prata med henne.. O jag känner inget av medecinen, så jag tror att hon kommer säga att hon vill höja min medicin.
Det kanske är  värt det så jag inte mår så här från dag till upp och ner, ledsen o arg. Det sjuka är att jag vet precis hur jag beteer mej  men reflekterar över det senare....




nu fick jag hjärnsläpp men skriver mer i morn innan jag åker och jobbar nu ska jag packa lite in för landet.


List

Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få - Nej tror jag faktiskt inte.
Du är kär nu -  JA!
Du har sårat nån så de börjat gråta - Tror jag inte, inte kärlek ialf.
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Ja

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja säkert.
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smygit ut utan lov - Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Ja
Jag har struntat i ett prov - Ja

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Aboslut inte.
Jag kan inte svälja piller - Jo
Jag har tagit mediciner mot depression - Hm...
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej snarare tvärt om.
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - J
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN

Jag är rädd för att dö - Jätte mkt.
Jag hatar begravningar - Ja
Jag har sett någon dö - Nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - inte vad jag vet.
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej
Jag har sett en fallande stjärna - Ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Nej
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Ja
Jag har sparkat en kille mellan benen - Nej
Jag har varit i ett casino
- Nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej
Jag har lekt sanning eller konsekvens - Ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - Fy vad äckligt nej.
Jag har krockat i en bil - Nej
Jag har medverkat i en teater - Ja
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet - Ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - Ja
Jag har sett norrskenet - Nej
Jag har suttit på ett tak på natten - Nej
Jag har aprillat någon - Ja
Jag har åkt taxi - Ja
Jag har ätit sushi - Nej

min dag

Vaknade som sagt väldigt sent i morse, har istort sätt inte gjort mkt idaag..
Började oo tvätta  kl halv 11 oo det var klart till kl 1  oo sen tittade jag på Nya tider (min serie asså) haha...
Seeen Kom  M hem oo sen kl halv 5 åkte jag till Fia oo hon slutade  kl 5....
Vi åkte till Ådö där de var lite folk el jaa nykära såg de ut som folk låg o hånglade överallt haha... Vår-sommar kärlek el vaaaaaaad? hehe ....;)
Men de var inge skönt så vi badade inte vi låg o pratade en stund sen åkte vi hem och åt o spelade kort sen åkte jag hem o var hemma till kl 9 för att se Greys Anatomy men då var svärmor o Mikael här så vi satt  o pratade så ja missade programmet lite halvt men men =/ får se de sen kanske...

Nu har vi precis varit ute och gått med Nicke han har sprungit av sig massor hehe, helt vild..




Imorn bitti  efter skildavärldar såå åker ja o Nicke hem till Mikael oo solar på baksidan o är där fram till kl halv 3 kanske o sen åker vi hem o duschar o sen när M  är färdig o kommit hem ifrån jobbet så åker vi till Hans mormor o morfar ooo hämtar vår DVD oo sen hem till TIlda för Carol fyller år samt sen vidare för att sova hos mamma och pappa! <3 sen är de Work wooork hela helgen ;)






Jalla bye..


Beeengan ta de lungt nu , tänker på dig ikväll hahahaaaaa ;)

















Måste bara  klämma till med :



- Lägg dig här nu jag ska sola i 2 timmar..

- det är bra bra. tack så mycket..

- HAHAHA...



- IDA jag håller på dööör !!

- JAJa ja kommer sen ja solar, måste byta sida nu.


Haha bara Bengan & Fia som fattar, tur de haha *ler*

Resa.

image119



11e Augusti åker jag till Tallin och bor på Spa't Hotellet, Resan blir 4dagar lång.
Jag åker tillsammans med min brukare( den personen jag jobbar för samt hennes man och en till assistent )
Kommer bli riktigt treevligt hoppas jag. Första gången jag åket dit också..



allvaret har börjat.

Som sagt jag tillbringade hela helgen hemma hos Fia..

I det förra inlägget så slutade jag med att vi precis tryckt i oss tacos på söndag kvällen, vi öppnade våra viflaskor oo sen kom Allan förbi, oo senare kom hans kusin oo vi börja spela kubb oo en massa snack, mer o mer berusad av lite vin förstår inte...
Hans kusin kom med sin bil som var VÄRSTA bilen du kan inte ana, den nya Peugot Cabb ojojo vinröd... Shit vaad fin...
sen fick vi för oss att dra till Mcdonalds kl 12 på natten på en söndag..
vi drog dit jag satt fram med hans kusin som körde oooo bak satt alan o sofie med nicke i knät han var ju med mej hehe... OOO cabben åkte ner fyfaaan vilken jävla bil shiiit..
PÅ vägen hem satt vi tjejer baaak i vi kom i säng vid 2 tror ja...el somnade då ialf sist ja  kolla på klockaan..
Riktigt treevlig kväll haaha, *ler*
På måndag började vi kl 3 båda 2 annars hade vi inte gjort som vi gjorde..
På dagen låg vi på fias baksida oo solade o sen kom Lillen över oo sen Linda hennes syrra!
Men sen var de dax att börja göra oss i ordning.




Så i måndags den 2ajuni började allvaret på riktigt, då började jag mitt egna schema ensam!
Det gick ruskigt braaa.
Och igår gjorde jag min andra dag hos min andra brukare i 11timmar.. helt slut. Men det gick också riktigt bra!
Efter det åkte jag hem till Fia och vi grillade korv ooo pratade o spelade kort som vanligt ooo sen åkte jag hem.

Såg till min förvåning också att skattepengarna hade kommit in redan igår *hahhaaha'
Woow.. såå igår tog jag ut mina 7TUSEN wiie hehe så nu ligger som sparade o jömda tills vi bestämt vart vi ska åka el såå i höst vi får se...





Just nu sitter jag o bara slappar, ska ringa kuratorn och byta tid kan inte den 13onde juni så vi får se vad hon har att erbjuda för ny tid..
Håller på att tvätta också just nu, tänkte först kanske åka till svärfar o mor på deras tomt o kanske sooola men ja pallar inte vilar nog en dag från solen!

Fiaa ringde o fråga om ja ville följa med o bada i kväll vid vårt berg, men vet ej om ja pallar, vi kommer åka vid kl 6  =// hmm. Vi får se jag kanske ångrar mej :P haha vill bada men de tar en bra bit dit..
Imorn ska jag nog ut till pappa på daaan istället för sitta hemma..

På fredag ska vi över till mamma och pappa o äta middag, farmor o farfar kommer också över så det blir no treevligt ska passa på att gå ner till tilda o hälsa på också!




Premiär dopp !

I lördags morse vaknade jag brevid min pudding som vanligt, oo packade ihop mina saker o sen tog jag bilen till systemet o sprang in på systemet o köpte en vin flaska!
Åkte mot Fia (sofie ) vi åkte till ett ställe först i ådö o kolla efter ett ställe men de va folk där så vi vände o gick tillbaka fyfan vilken väg haa aldrig mer, upp mot bilen sen åkte vi till en annan strand som Fia viste om när vi kom dit var de inge folk men de var ingen mysig strand.... OO sen såg vi klipporna där  ifrån så vi gick igenom en liten skog, shit häfftig skog kändes som en regn skog den kallas tydligen för troll stupet!
Det var de bästa klippet vi kunde gjort hörde du klippet ?. :P haha...
Vi låg på klipporna hela daaan men vi badade inte.
Sen på kvällen åkte vi till willys o handlade oo sen gick vi upp o kolla på nya affären Karlssons, den var ingen speciell :s ....
Sen åkte vi hem till Fiaa oo börja sätta ihop grillen o sen grillade vi fläskfilé med klyft potatis oo aioli och baguett bröd med vitlöök. Tur vi fick hjälp med maten av fias granne hehe...
Maten vart verkligen LYCKAD !!!!

Senare satt vi bara där o prata sen kom allan brallan förbi o hälsa på, sen började jaa o fia prata om utgång?Men klockan vad alldelles för mkt för de sen insåg vi också...
Såå vi spelade kubb istället.. o gick o la oss sen..

Imorse sov vi länge, längre än vi behövde hehe:P
Sen kom Mathias oo hämtade oss så åkte vi till samma ställe som igår MED nicke..
Åhh idag tog jag o fia vårt premiär dopp oo nicke bada som vanligt o Mathias doppade ju sig på landet!
Det var verkligen skönt när man kommit i, först  kändes de som snart dör ja i kramp!
oooo åkte vi till BÅlsta oo jag hämtade Lite saker oo sen handlade vi på Lidl ooo nu har vi precis slängt i oss en tacos midda, mums... OO ska spela kort o dricka Vin nu.. mums de med.Sen ska vi spela  kubb igen*ler* hehe...

Imorn börjar vi båda kl 3 såå jag ska tillbaka hem till Bålsta och dumpa nicke sen till jobbet kl 3...


Vi har verkligen haft en Fiaa oo Idaa helg, super mysigt! Nästa gång blir de på  landet om 2  veeeckor...
Neeee nu ska jag öppna vi flaskan!Älskar dej maaaassor.. <3



i torsdags hade jag o M  varit el är :P tillsammans  i 2år och 6 månader tiden går foooooort :P Älskar han meeer än allt annat.


RSS 2.0