Början på något NYTT

Heeej nu är jag tillbaka.. Tro det eller ej, tror jag själv ialf haha vi får se hur mkt och hur ofta jag kan skriva.
Vi börjar så här iallafall, jag vet inte hur mycket ni vet  om mig och mitt liv men men här kommer en snabb genomgång haha. Håll i er..

Som dom flesta vet så kööte vi i hus i Februari/Mars och idag ångrar vi inte oss en enda sekund, vi stor trivs här ute fast jag hatar skog o är as rädd för vissa djur men jag har faktiskt gått ut med hunden MÅNGA gånger eller dagligen ska jag säga haha och sen har vjag gått från mamma och pappa i KOLSVART på natten det ni ;)gör framsteg haha.. Vi pysslar lite här hemma varje dag som går, köket är snart klart det är lite lister och lackning på kaklet och silikon som ska upp oo fixas lite med hyllor o skåp o såå.. Badrummet ska det upp lister i ..
MAtrummet är klart förutom att data hörnan ska målas klart. Vi målade matrummet från vitt till GULT när vi höll på att renovera men nu ångra vi oss och målade tillbaka till VITT så nu är det vitt med SVARTBRUN serie där inne, det är fortfarande under uppbyggnad.. Men det blir bättre o bätttre varje dag.
I vardagsrummet är det sig likt vi har vår nya underbara soffa vi har bara bytt ut tvbordet och soffbordet och lite små pyssel så där..

Annars på tomten har det blivit RIKTIGT SNYGGT tycker vi själva jämnfört när vi kom hit första gången hahahah ojooj... Nu har vi en riktig uppfart och sen har vi eller (mamma) rullat ut 320 kvadratmeter gräsmatta som är så fin.....
Så är läget..

Utöver huset såå är jag arbetslös på nytt, men det känns inte så det händer något varje dag hmm..
Jag har kommit igång lite smått på MÅNDAGAR & ONSDAGAR pluggar jag upp Matte A på Janfridegårs i Bålsta såå det känns skönt då slipper jag läsa upp den sen när jag vill forsätta och läsa till Förskolelärare som jag hoppas på att hitta nån bra utbildning på nästa år, vi får se!
Sen för er som inte vet så har vi tillökat Familjen vi har 2 fosterbarn som heter Angelina & Emma. Angelina är 4år och Emma är 7år och blir 8 i Januari.
Det var sagt från början att de skulle vara här 8dar i månaden varannan helg plus 2dagar i månaden.
Nu har vi ökat tiden och har flickorna 12dagar i månaden alltså på halvtid.VI hämtar dom på fredag eftermiddag efter skolan o dagis och sen lämnar vi dom på onsdag morgon varannan vecka för er som förstår.....
Vi trivs jätte bra med det, det är jätte mysigt och blir verkligen en familjekänsla...
Vi har inrett lilla utbyggnaden till tjejerna med egna sängar oo kläder o sånt så dom har deras lilla hörna..
JUST Nu är Emma här och har varit här i 1vecka nu då lilla Lina ligger på sjukhuuuseet och har fått Diabetes så så är läget just nu och Mamma Jenny är där uppe med henne.Vi åker och hälsar på samt är på information om sprutor och mat och träffar dietist osv hon kommer troligtvis hem till helgen.. Tjejerna trivs jätte bra här ute säger dom och de är jätte förtjusta i våra hundar.. Eller hundar o hundaaaar vi har bara NICKE IGEN =( Vi har sålt SHaggy i Fredaags känns sorgligt meeen men sånt till livet.
Förstår att ni inte hänger men så är livet hahaha...

annars som sagt är det fulla muggar.. Lämning o hämtning på skolan samt jag själv går i skolan,tvätta laga mat och gå ut med hundarna. Fixa  trixa hemma ringa samtal oo jaaa....
Har inte tid och arbeta HAHAHA!!!!! Trist men SANT .

Har kommit min bror och hans fru och min Guddotter/Fasters skrutt närmre..
Jag saknar henne hela tiden, vi har haft semester tillsammans och jag och pappa har varit där och det var helt underbar o umgås så mkt med Martiiina <3 o jag fick gosa med Aimee oo fått henne o somna oo gett henne Mat o välling och  promenad o hundar o så. Riktigt mysigt hoppaspå att kunna åka dit riktigt snart igen...
Faster längtar efter dig jätte mycket hela tiden.




För er som vill veta ang min vikt, är inte så insatt längre höll jag på att säga men just nu står jag stilla.
Har fastnat men det är inte konstigt när det gått så fort innan.
Idag har jag gått ner 35KG! Inom 5kg är jag nere på 2siffrigt... Läängtar jätte myckket dit. VILKET MÅL!!!!!



Nu tror jag ni är uppdaterade och vill ni fråga nått såååå FRÅGA.. Nästa inlägg blir som vanligt nu när jag kommit igång hihi...


Pusss o kram....

Blogg

Håll i er, inom kort hade jag kanske tänkt att börja blogga igen.. Har inte riktigt bestämt mig ännu.

Godnatt.


Zzzzzz.Zzzzz

Heeeejjj

hvguyuyjhchfuyif





jugtigkuyi

miss . .

Känns som sommaren snart  e slut, tills man blir påmind om att man fortfarande har semester hihi eller heter det Arbetslös. Men Mathias har ju fort semester & i morgon åker vi mot VADSTENA,  de ska verkligen bli jätte mysigt..
De blir jag mathias mamma pappa Bennie Martina Aimee oo på freda kommer Robert o Helen oo sen åker tilda med familj ner i morgon också..
På torsdaag e det skänninge marknad som gäller hoppas på att hitta en ny brevlåda o lite annat smått o gott kanske ;).
Hoppas på att kunna ta ett dopp i  vettern ooo några mysiga solkvällar har faktiskt köpt med oss vin o Öl såå  blir nog mys :)


Imorgon på vägen kl 9 ska jag vara i Enköping på arbetsförmedlingen oo gå på en intervju..








Jag kan inte låta bli ooo saaknaa..
Det e 2 månader sen nu snart.. Hinner nog bli 3.. =(
Tiden går så fort.. Tänk vad som kan hända av lite missförstånd, oo strul när det hade varit bra så längeee nu men men =(...
Spel kvällar, Länge sen man var ute... Man träffades flera styckna o bara myser.Åka iväg på utflykter, åka iväg till storstaden( en annan stad) o hälsa på..Det var grymt mysigt! Allaaa galna hemma festeeeer.. Alla skratt oo minnen.. alla toookiga grejjer. =(
Hoppas ni får det rooligt på er resa o hoppas vi kanske kan hitta på något när vi kommer in i vardagen igen om ni har tid o lust!


sköt om er Massor...


Jag Saaaaknar er förbannat mycker tjejer.....
Lillen Soofie & Bengan! <3
Pusss


RSS 2.0