Hemma igen.

Vi kom hem igår kväll men aa orka starta datorn då?! Det vart ett one Three hill avsnitt  o sen sovaaa...

Kryssningen var helt okej absolut inte den bästa, men nu har vi lärt oss det till nästa gång. SKIT bår rent ut sagt, hytten kändes som en CELL.. Skit läskigt oo aaa instängt..
vi var kanske 70-90 pers som gick på oo 50-60 gick av i Åbo så vi var MAX 20 pers som gick av i går kväll...
Bara japaner oo finnar suck..
Vi började med att gå och äta oo sen gick vi o tittade p Show det var rätt mysigt..
Sen kl 12 öppnade discot så vi gick dit, det var para RAVE/ Techno suuuckk  Ibland kom någon annan låt mna kände igen, bara MUPPAR på dansgolvet... M gick upp o dansade loss 1timme tills jag tvingade han o gå av så vi kunde gå o sova. DE SÖG...
Vi kom i säng ca halv 3..

Kl 8 var vi uppe och åt frukost det var SKIT gott men dom hade inte mkt att välja mellan alltså..=/
De lustiga var att vi kom dit ca 08.15. oo sista incheckningen var halv 9.. Så alla hade gått det var Inte en enda där så vi satt helt ensama precis vid fören vid fönsteer. Men vi fick frukost ialf efter det gick vi upp på deck oo kollade lite o sola en stund då var det riktigt skönt väder.. Sen gick vi ner o la oss en stund tills Jannicke knacka på dörren då var klockan halv 12.. Hon frågade om vi skulle med till tax-free oo vist tänkte vi så vi handlar allt nu så det är klart... Då slog de mej att de stänger kl 12 så vi fick rätt brottom vi var sist in hehe..

Köpte en Jagermister M ville ha de sen köpte vi en Bacardi Razz, sen en låda daim sen köpte vi bara till andra som Cigg, snus, godis oo sånt..

Sen efter de gick vi o satte oss vid ett bord o spela kort.. Då kom en dam förbi o frågade om vi inte skulle va med på bingo?Såå okej tänkte vi.. Mathias sa bara Neeeeeeeeeeej bingo suck..
vi kom dit ialf så spelade vi..
Mathias tog hem 2 chokladkakor ;) oo Jannicke 1...
Totte vann 2 chokladkakor samt gayshia (stavas de så?) lådaan.. hhaa.. HAN kan inte äta choklad för han tål inte mjölk haha, men ika glad för det var han ;) ahha....

Sen satte vi oss o kolla  när vi såg Landet från båten o de såg vi ;)..

Sen satt vi mest o bara vääääääääääääänta på att få gå av..

Jag hade fått info om att man SER busshålls platsen vi skulle till för att ta bussen till T-centralen o sen åka hem..
Okeeej man skulle gå över en BRO?? Sen mot en PARK ooo sen SÅG men busshålls platsen?SUCK....

Vi kom överens om att kryssningen var Ok för en första gång men aldrig mer den båten & aldrig  mer så lite folk. Vill åka ett helt gäng nästa gång blir de Tallin El Cindirella med målsmaaan :)




Vi tog tåget mot Barkarby o klev av där upp till M´s mormor i morfar där hans föräldrar satt, dom satt o väntade på att mormor o morfar skulle komma. ( dom kom ifrån spanien ) Ialf vi kom 3-4 minuter FÖRE dom :P hehe...
Vi åt pasta sallad oo senare åkte vi hem så vi var hemma ca kl 10.
Folk hade frågat oss om vi inte kunde komma till dom o såå å vi hade sagt att vi hör av oss men vi orkade inte samt att vi ville umgås med nicke..




Idaaag vaknade vi kl  9, vi gick oo duscha på en gång det var skönt :)
Sen åt vi frukost oo nu sitter M o spelar jag ska ut med Nicke nu sen ska jag se barnmorskerna oo sen ska vi iväg till Mamma o pappa oo kolla läget måste hemtill TIlda oo se hur de går med deras kök... Sen lämna lite grejjer till mamma och pappa!!


Ikväll får vi se vad vi ska hitta på...



Hejpa ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0